Λεμπέσης & Σταφυλοπάτη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Κυριακή 30 Απριλίου στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Κυριακή 30 Απριλίου στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2017, ο Γιάννης Λεμπέσης, η Μαρία Σταφυλοπάτη και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα θα δώσουν συναυλία με ρεμπέτικα, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Λεμπέσης προγραμματίζει με την ορχήστρα του τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα έχοντας στις μουσικές του αποσκευές το τελευταίο διπλό cd του «Θέλουμε και τα τραβάμε». Ο δίσκος έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς συνοψίζει τα 30 χρόνια παρουσίας του Γιάννη Λεμπέση στη δισκογραφία.

Πρόκειται για μία απείραχτη ζωντανή ηχογράφηση 42 τραγουδιών του στην οποία συμμετέχουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Παναγιώτης Λάλεζας, η Μαρία Κατινάρη, η Ντένια Κουρούση, η Μαρία Σταφυλοπάτη, η Μαριάνθη Λιουδάκη και ο Φάνης Σαπατίνας.

Η συναυλία της Κυριακής 30 Απριλίου που θα γίνει στην Πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσει στις 9 μ.μ και η είσοδος ελεύθερη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!