Ξεχωριστοί καλλιτέχνες στην παρουσίαση του Παντελή Κυραμαργιού

(PHOTOS) Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσίασε τη νέα του δουλειά «Αρετή» και το «παρών» έδωσαν ξεχωριστοί φίλοι και συνεργάτες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αρετή» - Παντελής Κυραμαργιός


Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Kremlino η νέα δισκογραφική έκδοση του Παντελή Κυραμαργιού με τίτλο «Αρετή». Πρόκειται για ένα βιβλίο - cd με ένα ολοκληρωμένο διήγημα, η εξιστόρηση του οποίου εναλλάσσεται με τραγούδια που κινούνται στον ίδιο θεματικό άξονα, μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, σε πρόσωπα και αληθινές ιστορίες που διαδραματίστηκαν από την περίοδο του εμφυλίου μέχρι σήμερα.

Κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας άντρας που γεννήθηκε στην Κρήτη και αφιέρωσε την ζωή του στον αγώνα για ένα πιο δίκαιο κόσμο αναζητώντας την βαθύτερη έννοια της αρετής.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο Παντελής Κυραμαργιός ερμήνευσε κομμάτια που περιέχονται στο δίσκο ενώ ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος απέδωσε, με το δικό του μοναδικό τρόπο, κάποια από τα κείμενα της έκδοσης που έχουν γραφτεί από τον Παντελή σε συνεργασία με τη Λίνα Ζαμπετάκη.

Μαζί του στη σκηνή συνέπραξαν οι: Μαρία Παπαγεωργίου, Γεωργία Νταγάκη, Βιολέτα Ίκαρη, Μάγδα Βαρούχα και Δήμητρα Κελεκίδη.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος συμμετέχει ερμηνευτικά στο άλμπουμ, οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας, ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Νινιός, o Σταύρος Σιόλας, ο Στάμος Σέμσης, η Φωτεινή Αθερίδη, ο Θανάσης Βασιλόπουλος κ.α.
kiramariosms13
Συμμετείχαν οι:

Δημήτρης Καζάνης: βιολί
Γιάννης Ταύλας: ηλεκτρική κιθάρα
Λουκάς Καλαντζάκος: ντραμς
Ιούλιος Κουτσογεωργίου: μπάσο
Νίκος Σταδιάτης: ακορντεόν
Νικόλας Μαύρος: μπουζούκι, λαούτο, λάφτα
Γιάννης Καρακατσάνης: κρουστά
Παντελής Κυραμαργιός: ακουστική κιθάρα, πλήκτρα

Κυριάκος Κυριάκου & Γιώργος Βούλγαρης: ηχοληψία
Γιάννης Χριστοδουλάκης: φωτισμοί

Ηθοποιοί: Αργυρώ Ταμβάκου & Χρήστος Καπένης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!