Κώστας Μακεδόνας: Ο σεφ που λέγεται Μαρινέλλα έκανε μαγική συνταγή!

(PHOTOS) Τι δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου οι συντελεστές του σχήματος, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους.
Κώστας Μακεδόνας: Ο σεφ που λέγεται Μαρινέλλα έκανε μαγική συνταγή! Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Η μουσική είναι ζωή»


Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και η Ήβη Αδάμου, έδωσαν Συνέντευξη Τύπου στο «Διογένης Studio» της Αθήνας, με αφορμή την έναρξη των μουσικών εμφανίσεών τους από το ερχόμενο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου.

Οι έξι καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία καθένας, ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσδοκώντας να προσφέρουν στο Αθηναϊκό κοινό μια μουσική παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο ν' ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Όπως ανέφερε και ο Κώστας Μακεδόνας, απαντώντας σε όσους σχολιάζουν πως πρόκειται για ένα μεγάλο και φαινομενικά αταίριαστο μουσικό σχήμα, εάν κάποιος επιλέξει τα κατάλληλα «υλικά», όσο περίεργα και να είναι, μπορεί να βγάλει ένα αριστούργημα. «Ο σεφ, που λέγεται Μαρινέλλα, δημιούργησε μαγική συνταγή και όλο αυτό έχει λειτουργήσει υπέροχα…».

Η Μαρινέλλα, παίρνοντας πρώτη τον λόγο και απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, ανέφερε -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Έχουμε να δείξουμε πραγματικά ωραία πράγματα… Ένα πρόγραμμα, το οποίο ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη, δουλέψαμε δύο με δυόμιση μήνες και τώρα κατεβήκαμε στην Αθήνα, να το παρουσιάσουμε στον Διογένη με όλη την κομπανία, όπως βλέπετε. Είναι ένα πρόγραμμα που δεν είναι συνηθισμένο και ευελπιστούμε να αρέσει και να πάει καλά…».
201902041501290.0078 422019 logo
«Εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτή τη μουσική πανσπερμία…», επισήμανε ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, συμπληρώνοντας, αστειευόμενος: «Η διαφορά στη δική μας παρέα, είναι ότι προέρχεται από πάντρεμα και όχι από προξενιό!». Μαζί με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, έκαναν λόγο και για το ξεχωριστό μουσικό DNA που όλοι αυτοί οι διαφορετικοί μεταξύ τους καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν επί σκηνής. «Ως περφόρμερ της ποντιακής λύρας, σας υπόσχομαι πως θα ακούσετε έναν διαφορετικό ήχο αυτής να πλαισιώνει το πολύς μεγάλης βεντάλιας μουσικό μας ρεπερτόριο…», τόνισε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

«Ξεκινάμε με μεγάλη χαρά και αγάπη γι' αυτό που έρχεται… Καλή διασκέδαση σε όλους!», ευχήθηκε με τη σειρά της η Ήβη Αδάμου.

Η Έλενα Παπαρίζου, παίρνοντας το μικρόφωνο, δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη ευτυχία που νιώθω που είμαι εδώ. Θέλω να συμπληρώσω ότι αυτή η μουσική παράσταση είναι η απόδειξη πως η μουσική ενώνει πάντα τον κόσμο. Δεν κοιτάμε το είδος, αλλά τους διαφορετικούς χαρακτήρες, οι οποίοι μέσα από τη μουσική δένονται και δημιουργούν κάτι μοναδικό…».

Συμμετέχουν επίσης, ο Ιάσονας Μανδηλάς και ο Πάνος Μαλικούρτης.
201902041454400.0019 TSAXOYRIDIS ADAMOY MAKEDONAS MARINELA PAPARIZOY TSAXOYRIDIS 422019 LOGO
Η παράσταση με τίτλο «Η μουσική είναι ζωή», θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στη σκηνή του «Διογένης Studio», για δέκα μόνο παραστάσεις.

Μια πολυμελής ορχήστρα με σπουδαίους μουσικούς θα πλαισιώνει το πρόγραμμα, το οποίο θα αρχίζει κάθε Σάββατο στις 22:00 (και όχι στις 23:00, όπως αναγράφεται στις αφίσες) και κάθε Κυριακή στις 19:00.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!