Κλασική Μουσική της Κωνσταντινούπολης στη Ραφήνα

Η Ορχήστρα Κλασικής Μουσικής Ρωμάνα θα παρουσιάσει Κλασική Μουσική της Κωνσταντινούπολης στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα στη Ραφήνα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κλασική Μουσική της Κωνσταντινούπολης - στα πλαίσια των Εκδηλώσεων για τη Ναυτική Εβδομάδα στη Ραφήνα - θα ερμηνεύσει η Ορχήστρα Κλασικής Μουσικής Ρωμάνα τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 στο προαύλιο του εμβληματικού γραφικού ναού του Αγίου Νικολάου.  

Θα ακουστούν έργα Ρωμιών Συνθετών της Πόλης (17ος-20ος αι.) και Κωνσταντινουπολίτικα παραδοσιακά τραγούδια. Η ορχήστρα Ρωμάνα είναι η μοναδική μεγάλη ορχήστρα που αποδίδει το μουσικό αυτό είδος, που είναι ότι εκλεκτότερο έχει να αναδείξει η ελληνική μουσική παραγωγή ανά τους αιώνες.   

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μανώλης Καρπάθιος και στο τραγούδι σολίστες είναι ο Άρχων Μαΐστωρ του Οικουμενικού Πατριαρχείου Γρηγόρης Νταραβάνογλου και η Μικρασιάτισσα Μαρίνα Μανωλάκου. 

Την εκδήλωση οργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας καθιερώνοντας το θεσμό «Ημέρες Θάλασσας - Ραφήνα 2017» ως ένα σπουδαίο καλοκαιρινό γεγονός
FISARAFINA.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!