Κατερίνα Ζάγκλα - Πράιμ Τάιμ + Special Guests στο Ρυθμό

Συμμετέχουν: Βασίλης Ράλλης & Παύλος Ρεμπής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η πρώτη προσωπική παράσταση της Κατερίνας Ζάγκλα με τίτλο «Πράιμ Τάιμ», μετά από την επιτυχία που γνώρισε την περασμένη άνοιξη, επιστρέφει και ανεβαίνει στη σκηνή του ανανεωμένου Ρυθμός Art Theater την Κυριακή 18 Νοεμβρίου!

Η Κατερίνα Ζάγκλα, σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου, είναι μια νέα ερμηνεύτρια που έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, με πολλές live εμφανίσεις στο ενεργητικό της σε γνωστές σκηνές και χώρους της Αθήνας, καθώς και με σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιάννη Ζουγανέλη για τη δημιουργία του τραγουδιού των τίτλων της εκπομπής του με τίτλο «Φόρτσα Πατρίδα».

Τη βραδιά της παράστασης, η σκηνή του Ρυθμός Art Theater μεταμορφώνεται στην... «πράιμ τάιμ» ζώνη των ραδιοφώνων, με πολλές γνωστές επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και πρωτότυπο υλικό, που θα ακουστεί live από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά. Ανάμεσα σε αυτά το single «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς», σε μουσική και στίχους της Μάγδας Βαρούχα που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί της για μια μοναδική guest εμφάνιση ο εκρηκτικός τραγουδοποιός Βασίλης Ράλλης («Θα ‘ρθω», «Θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι» κ.α.) και ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Παύλος Ρεμπής («Βάλε μουσική», «Αστέρια»), με τον οποίο συνεργάστηκε η Κατερίνα στο δεύτερο single της, που έχει τίτλο «Αν η καρδιά» και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο!

Παίζουν οι μουσικοί:

Βαγγέλης Ξυθάλης: Κρουστά, Τύμπανα
Γιάννης Σούλτης: Ηλ. Μπάσο
Πάνος Τσαλαγιώργος: Κιθάρες
Κορίννα Νικολάου: Πλήκτρα, Φωνητικά
Δημήτρης Κατσίβελος: Τρομπέτα

Φωτογραφία Αφίσας: Τάσος Σπετσιέρης
poster prime time

Info:


Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Ώρα Προσέλευσης: 21.30
Τιμή Εισιτηρίου: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Ρυθμός Art Theater
Λ. Μαρίνου Αντύπα 38, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 210-9750060

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!