Κάλεσμα των Απροσάρμοστων σε φίλους μουσικούς

Αυτό το Σάββατο η συναυλία - γιορτή στη μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου με τους «Απροσάρμοστους» και φίλους στη σκηνή του Κυττάρου…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/11/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κάλεσμα του «Απροσάρμοστού» Κυριάκου Δαρίβα στους μουσικούς που έπαιξαν μαζί με τον Παύλο Σιδηρόπουλο στη βραδιά μνήμης το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο, σίγουρα ανεβάζει το ενδιαφέρων στον αποχαιρετισμό του γκρουπ του Παύλου μπροστά στο κοινό τους!

«Επειδή το Σάββατο γιορτάζουμε την μνήμη του Παύλου θα επιθυμούσα, πέρα απ ότι αναφέρει η αφίσα του Κυττάρου, να έρθουν όλοι όσοι Μουσικοί έπαιξαν μαζί του, όσοι έπαιξαν δίπλα του και με παρονομαστή την αγάπη τους γι’ αυτόν και να παίξουν μαζί μας ...για παράδειγμα ο Γιάννης ο Γιοκαρίνης όταν εμείς παίζαμε στο Αν και ο Γιάννης στο Αχ Μαρία, απέναντι ακριβώς δηλαδή, το έσκαγε για να πεταχτεί απέναντι να μας ακούσει κι όταν προλάβαινε έπαιζε και κάνα μπλουζ... Περιμένω, κι αυτό είναι πρόσκληση παρακαλώ, Τσιλογιάννη, Φωτοδήμο, Μαστρόκαλο, Περδίκη, Πουλίκα, Πιλάλα, Δημητριάδη Γ., αλλά και όποιον άλλο ξεχνώ... Το Σάββατο είναι μέρα γιορτής για μας και όσους τον αγάπησαν και αγαπούν ακόμη... ίσως δεν έχει πια σημασία πόσα παικτικά λάθη θα γίνουν, τα καλύπτει το συναίσθημα, όσο έχει να βρεθούμε μαζί...»

Το κάλεσμα του κλαμπ «Κύτταρο» για το live του Σαββάτου:


Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, οι Απροσάρμοστοι (Οδυσσέας Γαλανάκης: κιθάρα, Κυριάκος Δαρίβας: τύμπανα, Αλέκος Αράπης: μπάσο) τα εναπομείναντα μέλη της «συμμορίας» που μαζί με τον Βασίλη Πετρίδη τον Λουκά Γκέκα και με μπροστάρη τον αξέχαστο Παύλο Σιδηρόπουλο τάραξαν τα νερά της πιο σημαντικής όπως αποδείχτηκε κατόπιν, δεκαετίας της εγχώριας ροκ σκηνής, (που τα απόνερα ακόμα φουσκώνουν θάλασσες μέσα μας!) πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, μας δίνουν τη χαρά την αιτία και αφορμή να τραγουδήσουμε μαζί τους όλες τις τραγουδάρες που συντρόφεψαν και συντροφεύουν τόσες και τόσες στιγμές μας, σε κάτι περισσότερο από μια συναυλία, στη γιορτή για τον πρίγκιπα του γλυκόπικρου παραμυθιού που λέγεται «ελληνική ροκ σκηνή» για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για τα τραγούδια του, για τη στάση ζωής του, για την «προίκα» του και όσα αυτά εκφράζουν.

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00 / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 8224134. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/487287664977965/

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΚΥΤΤΑΡΟ: ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ 10:00 – 13:00 καθημερινές
και ώρες – μέρες συναυλιών www.kyttarolive.gr
(φυσικά εισιτήρια από 7/11)
BIG MOUTH: Γρ. ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ 8 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
https://www.facebook.com/bigmouthbar/
(φυσικά εισιτήρια από 7/11)

EAT METAL RECORDS: ΣΠ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45, ΕΞΑΡΧΕΙΑ
213 0378553 (φυσικά εισιτήρια από 7/11)
SIRENS RECORDS: ΝΙΚΗΤΑΡΑ 14 ΑΘΗΝΑ,
210 3822304 (φυσικά εισιτήρια από 7/11)
Pavlos 2Dec for web.jpg
Επίσης:

VIVA.GR http://www.viva.gr/
RELOAD STORES https://www.facebook.com/ReloadStores
SEVEN SPOT http://www.sevenspot.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου http://www.11876.gr/
MEDIA MARKT http://www.mediamarkt.gr/
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ http://www.evripidis.gr/
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ http://www.athinorama.gr/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!