Και τρίτη βραδιά για τη Μαρινέλλα στο Παλλάς!

Η Μαρινέλλα ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες με Φιλαρμονική Ορχήστρα και 60μελη Χορωδία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λόγω μεγάλης προσέλευσης του κοινού, προστίθεται στο Παλλάς και μια ακόμη συναυλία, τη Δευτέρα 18 Απριλίου.

Έτσι, οι συναυλίες της Μαρινέλλας στο Παλλάς με τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας και τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης» διαμορφώνονται ως εξής:

Δευτέρα 11 Απριλίου στις 20:30
Τρίτη 12 Απριλίου στις 20:30
Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30

Επίσης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Παρασκευή 22 Απριλίου στις 21:00
Σάββατο 23 Απριλίου στις 21:00

Η Μαρινέλλα ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες και συμπράττει μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού. Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της.

Ένα δίωρο υπερθέαμα με τη Μαρινέλλα περιτριγυρισμένη από 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης», από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό και την φιλαρμονική ορχήστρα. Ένα μουσικό υπερθέαμα, καθώς στη σκηνή θα συνυπάρξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο! Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

«Είναι σημαντικό για εμάς τους καλλιτέχνες, να μπορούμε να παρουσιάζουμε στο κοινό τη δουλειά μας με έναν ανανεωμένο τρόπο. Το να μπορείς να ερμηνεύσεις τα τραγούδια σου με συνοδεία 35 πνευστών οργάνων, μια Φιλαρμονική Ορχήστρα και 60μελή χορωδία, δεν είναι κάτι συνηθισμένο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε και για μένα είναι σαν να τα ερμηνεύω για πρώτη φορά… Τεράστια χαρά!»
Μαρινέλλα

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς - Νίκος Δημητρόπουλος
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά
Ενορχήστρωση: Νικόλας Αναδολής
Παραγωγή: Δρόμοι Πολιτισμού - Cricos

Θέατρο Παλλάς:

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ
Προπώληση: Ticket365.gr
Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 211 1000 365 & στα εκδοτήρια - ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, ώρες 9πμ-9μμ)

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης:

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ
Προπώληση: www.tch.gr

Κρατήσεις θέσεων & αγορά εισιτηρίων 2310 895.938/9 & στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στην Πλατεία Αριστοτέλους

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!