Jimmy Page & Robert Plant επιστρέφουν!

(VIDEO) Αν μπείτε στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των Mojo, Rolling Stone και άλλων σημαντικών μουσικών εντύπων θα διαπιστώσετε πως οι «γερόλυκοι» έχουν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/10/2012

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

την τιμητική τους. Είναι εντυπωσιακό το πόσο ο διεθνής μουσικός «τύπος» στέκεται στις σταθερές αξίες και τους «εκπροσώπους» τους. Οι «βετεράνοι» των θρυλικών Led Zeppelin κατεβαίνουν στο «στίβο» αυτόνομα, κάτι που το έχουμε συνηθίσει, παρά τις «ελπίδες» και τις προσωρινές «συμπράξεις». Ο Jimmy Page μιλώντας στο BBC ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος να αρχίσει να ηχογραφεί καινούργιες δημιουργίες: «Ανυπομονώ να δημιουργήσω νέα μουσική και να εκπλήξω τους ανθρώπους με το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να είναι απλά μια δουλειά συνεργασίας με μεγάλα ονόματα. Έχω καταπιαστεί με μία ιδέα που είχα εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. Μέχρι το τέλος του χρόνου πιθανόν να έχει κυκλοφορήσει»

Παράλληλα με τον Page, ο Robert Plant επέστρεψε στη σκηνή ξεκινώντας περιοδεία στη Λατινική Αμερική, με αρχή το Ρίο ντε Τζανέιρο λοιπόν. Το λατινοαμεριάνικο σεργιάνι του Plant διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες ενώ θα υπάρχει και συνέχεια σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!