Jethro Tull: Νέο άλμπουμ, νέα δισκογραφική

«Οι Jethro Tull είναι πραγματικοί καινοτόμοι του είδους»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Jethro Tull του 2021 πάντα υπό την καθοδήγηση του Ian Anderson ολοκλήρωσαν το νέο άλμπουμ τους, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι στην επίσημη ιστοσελίδα του γκρουπ το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2022 με τίτλο «The Zealot Gene». Την υπογραφή των θρύλων του progressive rock Jethro Tull ανακοίνωσε επίσης η ετικέτα InsideOutMusic / Sony Music που θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ τους. Οι Jethro Tull επιστρέφουν στη δισκογραφία μετά από 20 χρόνια !

Ο Ίαν Άντερσον χαιρέτησε την συνεργασία αυτή αναφέροντας : «Μετά από 54 χρόνια στον κόσμο της μουσικής ηχογράφησης, με μεγάλη χαρά υπογράφω για τους Jethro Tull σε μια δισκογραφική εταιρεία που μου θυμίζει, με πολλούς τρόπους, την παλιά ετικέτα της Chrysalis - τόσο ως ανεξάρτητη όσο και στα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την EMI. Εδώ είναι παιδιά με πραγματικό πάθος που δουλεύουν δημιουργικά για την ροκ μουσική. Ανυπομονούμε για μια μακρά και γόνιμη σχέση και περισσότερες κυκλοφορίες που θα έρθουν».

Ο διευθυντής της InsideOutMusic, Thomas Waber, δήλωσε επίσης : «Η προσθήκη των Jethro Tull στο ρόστερ είναι μια απίστευτη τιμή για εμάς. Οι Jethro Tull είναι πραγματικοί καινοτόμοι του είδους και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους στο νέο τους άλμπουμ. Είμαστε σίγουροι ότι οι αμέτρητοι θαυμαστές τους θα είναι τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό όπως εμείς!».

Με περισσότερα από 30 άλμπουμ στο ενεργητικό τους και πωλήσεις συνολικά πάνω από 50 εκατομμύρια, οι Jethro Tull είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών με έναν κατάλογο που περιέχει κλασικά άλμπουμ που εξακολουθούν να αντηχούν μέχρι σήμερα. Με επικεφαλής τον Ian Anderson, οι Jethro Tull συνεχίζoυν να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο, διασκεδάζοντας κοινό όλων των ηλικιών.

Το συγκρότημα σήμερα αποτελείται από τους:
Ian Anderson - Φλάουτο, ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνητικά
Joe Parrish-James - Κιθάρα
Florian Opahle - Κιθάρα (μόνο για άλμπουμ)
Scott Hammond - Ντραμς
John O'Hara - Πιάνο, πλήκτρα και ακορντεόν
David Goodier - Μπάσο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!