Η ζωή του James Brown από τον… Mick Jagger

(VIDEO) Το «σχέδιο» για κινηματογραφική βιογραφία του Νονού της soul James Brown υπήρζε στα «σκαριά» εδώ και αρκετά χρόνια. Η φετινή χρονιά…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Φαίνεται να είναι καθοριστική για την υλοποίηση του φιλμ σε παραγωγή Mick Jagger και Brian Grazer και σκηνοθεσία του Tate Taylor. Το σενάριο υπογράφουν οι Jez Butterworth και John-Henry Butterworth.Σύντομα θα ξεκινήσει το casting για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αλλά και τους υπόλοιπους.

Ο Grazer (Imagine Entertainment) ξόδεψε χρόνο και χρήμα ψάχνοντας στοιχεία για τη ζωή του Brown από τα χρόνια της ανωνυμίας και της φτώχειας μέχρι την ανοδική πορεία του προς την κορυφή και την απόλυτη καταξίωση στο είδος του. Κι όλα αυτά ώστε η ταινία να είναι αντιπροσωπευτική της διαδρομής αλλά και της αξίας του πολυτάλαντου καλλιτέχνη. Η σύντροφος του τελευταίου Tommie Rae Brown δήλωσε ενθουσιασμένη που «δύο από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους του James θα συνεργαστούν ώστε να μεταφέρουν την εμπνευσμένη αυτή ιστορία στη μεγάλη οθόνη».

Ο Mick Jagger με τη σειρά του ως ιδιοκτήτης και συμπαραγωγός της Jagged Films επισήμανε: «είναι μεγάλη μου τιμή που θα αναμειχθώ σε ένα τέτοιο project που είναι τόσο πλούσιο όσο και η ιστορία του θρυλικού James Brown. Ήταν ένας αξέχαστος performer με πολύ ενδιαφέρουσα ζωή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!