Η Τεχνόπολη πλημμύρισε «Αγάπη ρε+»!

(PHOTOS) Ο απολογισμός: 15.000 άνθρωποι και πάνω από 50 τόνοι τροφίμων, φαρμάκων και ειδών υγιεινής!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι πέρασαν και πάνω από 50 τόνοι τροφίμων, φαρμάκων και ειδών υγιεινής συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 στη μεγάλη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των «Αγάπη ρε+» και της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, για την υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Μέσα σε λίγες ώρες άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση και συνέβαλλαν ουσιαστικά στην κάλυψη βασικών ελλείψεων του ΚΥΑΔΑ. Κατά τις 9 και κάτι, οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» ανέβηκαν στη σκηνή και μέσα σε κλίμα συγκίνησης μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους και μας μετέδωσαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τους συνανθρώπους μας.

Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 8.000 οικογένειες και μοναχικοί άνθρωποι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση των ειδών έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα διανεμηθούν αντίστοιχα.

«Αγάπη Ρε+»


Σπύρος Γραμμένος
Φοίβος Δεληβοριάς
Στάθης Δρογώσης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Γιώργος Καραδήμος
Θέμης Καραμουρατίδης
Κωστής Μαραβέγιας
Νατάσσα Μποφίλιου
Μανώλης Φάμελλος
Μαριέττα Φαφούτη
RadioSol

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!