Η «Συνάντηση» του Κορκολή με το Μίκη στο Τριανόν!

(VIDEO & PHOTOS) Ένα «απρόοπτο» της τελευταίας στιγμής μου στέρησε τη χαρά να παραβρεθώ στην παρουσίαση του δίσκου. Ευτυχώς ο Χρήστος Ζουλιάτης ήταν εκεί!
Η «Συνάντηση» του Κορκολή με το Μίκη στο Τριανόν! Φωτογραφία: Χρήστος Ζουλιάτης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο βραβευμένος φωτογράφος - φωτορεπόρτερ απαθανάτισε με το «φακό» του στιγμές από την παρουσίαση τις οποίες και σας μεταφέρουμε.

O Ζουλιάτης, που και στο παρελθόν μας είχε «δωρίσει» σπάνιες στιγμές σημειώνει χαρακτηριστικά και εύστοχα: “Μπορεί τόσα χρόνια ο Κορκολής να μου ήταν αδιάφορος, όμως χθες στο "Τριανόν" ήταν εξαιρετικός, προσεγγίζοντας για πρώτη φορά, σαν σολίστ του πιάνου, έργα του Μίκη Θεοδωράκη, από όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Έπαιξε απόσπασμα από το διπλό CD με τίτλο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

Πρελούδια για πιάνο, μεταφορές / διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

Η σχέση που δημιουργήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ του Μίκη Θεοδωράκη και του Στέφανου Κορκολή, όπως και η καταλυτική φράση στην επιστολή του συνθέτη προς τον διεθνούς φήμης πιανίστα, όπου αναφέρεται στον Στέφανο Κορκολή ως «ιδανικό ερμηνευτή και πρεσβευτή της μουσικής του προς το ελληνικό και το διεθνές κοινό», δημιούργησε στον Στέφανο την επιθυμία να μπει στο στούντιο και να αρχίσει να ηχογραφεί έργα του συνθέτη”.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!