Η Σοφία Αρβανίτη «Sundays 90’s live»

Tις Κυριακές του Μαρτίου τα αγαπημένα 90’s έχουν την τιμητική τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο Shamone τις Κυριακές του Μαρτίου, ο χρόνος γυρνάει δυο δεκαετίες πίσω. Τα αγαπημένα 90’s έχουν την τιμητική τους. Τέσσερις γυναικείες παρουσίες που πρωταγωνίστησαν μουσικά τη δεκαετία του 90’ και ορισμένα από τα τραγούδια τους απέκτησαν την έννοια του διαχρονικού, ανεβαίνουν στην σκηνή του Shamome, στο Γκάζι, με ένα «ειδικό» και πρόγραμμα.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου, τον πρώτο κύκλο των «Sundays 90’s live» κλείνει η Σοφία Αρβανίτη με την παράσταση «Μια ατίθαση καρδιά». Πρόκειται για ένα από τα αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής pop, που μονοπώλησε για ένα διάστημα, δυο δεκαετίες πριν, τα μουσικά δρώμενα με τις επιτυχίες της. Η Σοφία Αρβανίτη μόνη της αλλά και μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή γνώρισαν στιγμές πλατιάς αποδοχής. Επίσης η Αρβανίτη εντυπωσίασε τότε και με την όμορφη εμφάνισή της αλλά και την σκηνική της παρουσία.

Σε μια εμφάνιση που θα θυμίζει πάρτι θα ακουστούν το διαχρονικό «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», το hit «Σοκολατί» αλλά και το γνωστό «Ζωή σαν πορτοκάλι» κι άλλα τόσα τραγούδια καθώς και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Σοφίας Αρβανίτη «Ατίθαση».

Ημέρα: Κυριακή 26 Μαρτίου
Έναρξη: 22.00
Εισιτήριο: 12€ με μπύρα ή κρασί
shamone-αρβανίτη.jpg
Shamone
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947204020

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!