Η Νατάσσα Μποφίλιου «στη θάλασσα» σε 10 «κλικ»

(PHOTOS) Αποθέωση για τη Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική συναυλία στην έναρξη του Φεστιβάλ στη Θάλασσα - Λιπάσματα 2018.
Η Νατάσσα Μποφίλιου «στη θάλασσα» σε 10 «κλικ» Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Εξαιρετική κή η Νατάσσα Μποφίλιου, σε μία μοναδική σε μέγεθος και ενέργεια συναυλία την Τετάρτη 20 Ιουνίου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, στην εναρκτήρια βραδιά του Φεστιβάλ στη Θάλασσα - Λιπάσματα 2018, στη Δραπετσώνα.

Πάνω από 15.000 κόσμου γέμισαν κάθε γωνιά του χώρου διεξαγωγής του Φεστιβάλ, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, αλλά και τις γύρω περιοχές, για να απολαύσουν την κεντρική συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου για αυτό το καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η Νατάσσα Μποφίλιου χάρισε στους χιλιάδες φίλους της μία εκπληκτική σε ένταση και πάθος συναυλιακή βραδιά, αποδεικνύοντας πως τα πιο «Όμορφα Όνειρα» μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Τη συναυλία άνοιξε ο νέος δημιουργός Dimitri Kopsis, ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, ενώ συμμετείχε και ο ερμηνευτής Θοδωρής Μαυρογιώργης.

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος, με την ίδια φόρα, συνεχίζουν την περιοδεία τους σε ολόκληρη την Ελλάδα με επόμενο σταθμό το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, σήμερα 25 Ιουνίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!