Η Νατάσσα Μποφίλιου «μετράει» τους ανθρώπους και τα χρόνια

(VIDEO) Το Κατράκειο γκρεμίστηκε και από προσέλευση αλλά και από πάθος, ένταση, φλόγα, δύναμη!
Η Νατάσσα Μποφίλιου «μετράει» τους ανθρώπους και τα χρόνια Φωτογραφία: Λαμπρίνη Σωτηρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ήταν η πρώτη φορά της Νατάσας στο πολύχρονο θέατρο της Νίκαιας, σημείο αναφοράς στο συναυλιακά δρώμενα, αφού η «πιάτσα» αυτή έχει τις ιδιαιτερότητες της. Και μεγάλος χώρος και η γειτονιά συνηθισμένη στις εκδηλώσεις, αλλά και βιωματικά απαιτητική. Βέβαια στις συναυλίες στο Κατράκειο, ανάλογα με τον καλλιτέχνη συρρέουν άνθρωποι από διάφορες γωνιές της Αττικής και όχι μόνο, αλλά υπάρχει πάντα ένας τοπικός πυρήνας που ανταποκρίνεται αναλόγως, θετικά ή αρνητικά. Το «μέτρημα» λοιπόν της Νατάσσας Μποφίλιου στο κλείσιμο της καλοκαιρινής της περιοδείας, απ’ όλες τις απόψεις, έγραψε.

Νατάσσα Μποφίλιου – Το μήνυμά της


Η ίδια η ερμηνεύτρια, μετά τη συναυλία, έκανε το δικό της μέτρημα - απολογισμό με μήνυμά της: «Αγαπημένοι μου, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω βαθιά για το χθεσινό απίθανο φως και τη δύναμη που μας πετάξατε στη σκηνή, αλλά και γι' αυτό το παράξενο καλοκαίρι, συνολικά. Όπου κι αν ήρθαμε στην Ελλάδα και την Κύπρο ήσασταν εκεί με ενέργεια, με γλύκα, έτοιμοι να αφεθείτε στη μουσική απλά και όμορφα, ανοιχτοί και γενναιόδωροι. Παρ' όλη την αναστάτωση και τη ροή των γεγονότων, καταφέρατε να με αποσπάσετε από το σκοτάδι και να με κάνετε να περάσω την ομορφότερη ίσως περιοδεία των τελευταίων 10 χρόνων. Είναι τιμή μας να έχουμε αυτό το κοινό και σας υπόσχομαι να προσπαθούμε πάντα να σας δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και να υποκλιθώ στους συνεργάτες μου έναν-έναν ξεχωριστά. Στο Θέμη και το Γεράσιμο πρωτίστως. Την μπάντα μας -τα αγόρια μου-, την Κατερίνα μου, τη Μάγδα μου, το Σταύρο, τη Χαρά, την Ελένη, τη Χριστίνα, τη Βασιλική, το Γιώργο, τον Πάρη... γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δε θα ήταν το ίδιο! Πρόσω ολοταχώς στα επόμενα με τη φόρα της πραγματικής επιτυχίας που είναι μόνο αυτή η αγάπη».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!