Η Μιρέλα Πάχου βάζει «λίγο χρώμα» στο Σταυρό του Νότου

Η τραγουδοποιός, με το ακορντεόν της, μοιράζεται τη χαρά της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/04/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στην καρδιά της άνοιξης, η Μιρέλα Πάχου, στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση της, ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για να βάλει «Λίγο Χρώμα» και στις δικές μας καρδιές.

Αφορμή για το live είναι η κυκλοφορία του δεύτερου κατά σειρά άλμπουμ της από το Ogdoo Music Group, με τίτλο «Λίγο Χρώμα», τα τραγούδια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Η αγαπημένη τραγουδοποιός, που έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτεχνίες, υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε πολλά από τα κομμάτια του δίσκου, ενώ στα υπόλοιπα είχε την χαρά να συνεργαστεί με τους: Πόλυ Κυριάκου, Μάρω Μαρκέλλου, Στάθη Δρογώση, Νίκο Μερτζάνο, Σταύρο Σταύρου και Βίλλη Σωτηροπούλου.

Στις 19 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου η Μιρέλα Πάχου με το ακορντεόν της, χαμογελά, τραγουδά καινούργια και παλιά κομμάτια που θέλουμε να ακούσουμε και μοιράζεται τη χαρά της νέας της δισκογραφικής δουλειάς σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, χρώμα και φως. Κόντρα στο γκρίζο και το σκούρο του χειμώνα που πέρασε, μας υπόσχεται ένα ακόμα πιο ξεχωριστό live από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Μαζί της στη σκηνή θα είναι οι:

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Γιώργος Σαρίκος: τύμπανα

Ενορχήστρωση - μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου
mirlapaxou afisa

Info:


Πέμπτη 19 Απριλίου 2018
Ώρα: 22:00

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 35 - 37
Νέος Κόσμος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!