Η Κατερίνα Ζάγκλα live στο Faust!

Από τη σκηνή δε θα λείψουν οι special guests.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η Κατερίνα Ζάγκλα ανεβαίνει για πρώτη φορά και για την τελευταία εμφάνισή της για τη φετινή σεζόν στη σκηνή του Faust Bar Theater, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, έχοντας στο ενεργητικό της ζωντανές εμφανίσεις σε σκηνές αλλά και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Μάγδα Βαρούχα, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πρόσφατα ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος.

Την άνοιξη του ‘18 κυκλοφόρησε, μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Ogdoo Music Group, το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς», το οποίο επιμελήθηκε σε μουσική και στίχους η Μάγδα Βαρούχα. Την ίδια περίοδο παρουσίασε την πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο «Πράιμ Τάιμ» στη σκηνή του Ίλιον Plus και αργότερα στο Ρυθμό Art Theater. Έπειτα ακολούθησαν συμμετοχές σε φεστιβάλ, καθώς και η δεύτερη παράστασή της με τίτλο «Extravaganza», η οποία παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον περασμένο Ιανουάριο και λόγω της κυκλοφορίας του δεύτερου single της με τίτλο «Αν η καρδιά» σε μουσική του Παύλου Ρεμπή, στίχους του Σταύρου Ζαχαρία και τη συμμετοχή της Athens Recording Orchestra.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, η Κατερίνα, με ανανεωμένο ήχο και άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, αποχαιρετά τη φετινή σεζόν, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια που έχουν συμβάλλει στην καλλιτεχνική της ταυτότητα, του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου, σε ευφάνταστα πειραγμένες διασκευές, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία. Την επιμέλεια των ενορχηστρώσεων έχει αναλάβει ο νεαρός Βαγγέλης Φουντάνας, ο οποίος με μια φρέσκια «ματιά» μπερδεύει ήχους και ρυθμούς, συνδυάζοντας αρμονικά την Ανατολή με τη Δύση.

Φυσικά, δεν θα λείπουν από τη σκηνή οι special guests!

Συντελεστές:


Επιμέλεια Προγράμματος: Βαγγέλης Φουντάνας - Κατερίνα Ζάγκλα
Ενορχηστρώσεις, Κιθάρες: Βαγγέλης Φουντάνας
Βιολί: Τάσος Γουσέτης
Πλήκτρα: Βασίλης Παπαχρήστου
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Τύμπανα, Κρουστά: Βαγγέλης Ξυθάλης
59728461 10159454849321509 2764003775021580288 n

Info:


Τετάρτη 22 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό, 7€ με κράτηση χωρίς ποτό

Faust Bar Theater
Καλαμιώτου 11, Αθήνα
Κρατήσεις: Τ. 210 3234095

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!