Η επιτυχία συνεχίζεται στο Περιβόλι Του Ουρανού

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου & Ασπασία Στρατηγού. Μαζί τους ο Χάρης Μακρής και η Δήμητρα Μπουλούζου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η επιτυχία συνεχίζεται! Στο Περιβόλι του Ουρανού, ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς, η Ασπασία Στρατηγού, συναντιούνται φέτος το χειμώνα, στο ιστορικό Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα.

Εμείς θα τραγουδάμε


Με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι και την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και την ισχυρή σχέση που διατηρούν με ένα μεγάλο κοινό, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η υπέροχη Ασπασία Στρατηγού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους ξέροντας ότι θα κερδίσουν και φέτος το στοίχημα της επιτυχίας.

Η επιτυχία συνεχίζεται στο Περιβόλι του Ουρανού και ο καιρός για τραγούδι αναμένεται εξαιρετικός.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού χαρακτηρίζεται ως μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα εμφανιστούν δύο νέοι καλλιτέχνες που «ανακάλυψε» ο Χρήστος Νικολόπουλος. Είναι ο Χάρης Μακρής και η Δήμητρα Μπουλούζου.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Όλοι τους, στο Περιβόλι του Ουρανού, πανέτοιμοι για τη φετινή τους σύμπραξη επί σκηνής, σ’ ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα στη διασκέδαση με το κέφι.

Το ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού, εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα, προσφέρει και εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Info:


Πρεμιέρα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
A3_Perivoli.jpg
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!