Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Χωρίς εξηγήσεις» στην Αθήνα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, «Χωρίς εξηγήσεις».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/01/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα και η παρούσα περίοδος είναι από τις πλέον δημιουργικές και παραγωγικές της. Ακούει και πειραματίζεται σε νέα τραγούδια για την προετοιμασία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς και παράλληλα, παρέα με τους φίλους και εξαιρετικούς συνεργάτες-μουσικούς της, στήνει ένα νέο πρόγραμμα για τις ζωντανές της εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της!

Συμπαραστάτης της σε αυτές τις εμφανίσεις, ο καλός της φίλος και συνεργάτης χρόνων, ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας. Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος - τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος - ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας - ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης - τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα, Θεολόγος Παπανικολάου - βιολί, Φίλιππος Βασιλόπουλος - τουμπελέκι, Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνά.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς, ενώ τον σχεδιασμό φώτων έχει αναλάβει ο Phil Hills.

Info:


Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και για πέντε Σάββατα

Anodos Live Stage
Πειραιώς 183, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας - κρατήσεις: 210-3468100
zoyganelieleonora

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!