Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

(VIDEO) Μια ακόμα συμμετοχή στη συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο «Ζη το Ελληνικό Τραγούδι».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννη Χαρούλη & Φοίβο Δεληβοριά, ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
 
Το «Όλοι μαζί μπορούμε» που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες»


Με πολλούς-πολλούς ακόμη καλλιτέχνες, «καλύτερους απ΄αυτόν» όπως λέει ο ίδιος, θα συναντηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Τετάρτη 12 Ιουλίου για να τραγουδήσουν τραγούδια δικά του όπως και άλλων, πχ. του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα… Τραγούδια γενικής συγκινήσεως, δημοτικά, ρεμπέτικα, ελαφρά κ.α., από μεγάλες φωνές της Ελλάδας, που με την ίδια ζέση και ευαισθησία έδωσαν αφιλοκερδώς το «παρών» στην πρόσκληση αυτή.

Info:


Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο
Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 6 ευρώ συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων
Ταμείο: 8 ευρώ + προσφορά σε τρόφιμα
savb.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!