Η Ελένη Φουρέιρα σε μια διεθνή συνεργασία «κορυφής»

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop συμπράττει με τους Kaan & Snoop Dogg.
Η Ελένη Φουρέιρα σε μια διεθνή συνεργασία «κορυφής» Φωτογραφία: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Kaan, ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip hop, ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης Snoop Dogg και την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα και παρουσιάζουν το «Sirens»!

Το «Sirens» είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Το «Sirens» θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, σε λίγες ημέρες!
kaan snoop dog foureira

Λίγα λόγια για τον Kaan & τον Snoop Dogg


Ο Kaan, γεννημένος στην Ολλανδία κατάφερε να «μαγέψει» αμέσως τη διεθνή hip hop σκηνή. Στο πρώτο του single, «These Girls», συνεργάστηκε με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και δημιουργό Mario Winans και «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts. Μεταξύ των hits του είναι τα «Criminal» και «Living It Up», ενώ στις live εμφανίσεις του περιλαμβάνεται και το opening act στην περιοδεία των Pitbull και LMFAO.

Ο υποψήφιος για Grammy Snoop Dogg έχει χαράξει τη δική του μοναδική μουσική διαδρομή, που μετρά περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχιών. Πρωτοπόρος στο G-funk της hip-hop μουσικής, το οποίο βοήθησε να διαδοθεί μαζί με τον Dr. Dre, μετρά επιτυχίες όπως τα «Gin Αnd Juice», «What’s My Name», «Drop It Like It΄s Hot», «Young Wild & Free» και «Sensual Seduction», δεκάδες βραβεία όπως American Music Awards και BET, πρωτιές στα charts και περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!