Η εισαγγελέας για τον Τζοχατζόπουλο: «Ο άνθρωπος είναι οι επιλογές του»

«Μας κατήγγειλε πως τον πηγαίνουμε ως πρόβατο προς τη σφαγή. Αλλά όπως είπε ο Σαρτρ: «ο άνθρωπος είναι οι επιλογές του». Με αυτά τα λόγια η εισαγγελέας…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/09/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

κ. Αδειλίνη ολοκλήρωσε την αγόρευσης της τη δεύτερη ημέρα της δίκη για τη μεγάλη υπόθεση πολιτικής διαφθοράς που έχει ως κεντρικό κατηγορούμενο τον Άκη Τζοχατζόπουλο.

Ο λόγος της ήταν καταπέλτης για τον «παρ' ολίγον πρωθυπουργό» όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε τον κ. Τζοχατζόπουλο, προσθέτοντας: «Πήρε τόσες μίζες που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να μετρήσει.. Πήρε μίζες σε βαλίτσες, σε τσάντες, από λογαριασμούς σε λογαριασμούς, από εταιρίες σε εταιρίες, από άτομο σε άτομο, χέρι με χέρι, κυκλοφορούσαν οι μίζες και επενδύονταν σε ακίνητα και σε πολυτελή ζωή».
Όσον αφορά τον Νίκο Καρατζά των εκδόσεων Ιανός η  κ. Αδειλίνη αναγνωρίζοντας πολλά ελαφρυντικά του στοιχεία ζήτησε να "αφαιρεθεί" το επιβαρυντικό στοιχείο της κατ 'επάγγελμα τέλεσης των εγκλημάτων. 

Κλείνοντας η κ. Αδειλίνη, εξέφρασε την ελπίδα, η περίπτωση Τσοχατζόπουλου να μην αποτελέσει μία φωτοβολίδα στην προσπάθεια της πολιτικής σκηνής να αυτοκαθαρθεί: «Πρέπει να υπάρξει συνέχεια, συνέπεια, για να αποτραπεί ο κίνδυνος φθοράς του δημοκρατικού πολιτεύματος. Να μην πέσει η υπόθεση Τσοχατζόπουλου δίκην φωτοβολίδας» υπογράμμισε.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την αγόρευση του αναπληρωτή εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!