Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τον δίσκο «Κάψτε το σπίτι»

Στο Γυάλινο Up Stage, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος στα πλαίσια των ομώνυμων επιτυχημένων παραστάσεων τους, τις Πέμπτες του Νοεμβρίου, στο Γυάλινο Up Stage γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου τους «Κάψτε το σπίτι» από το Ogdoo Music Group.

Ο Μάνος Ελευθερίου υπογράφει τους στίχους, ο Άρης Βλάχος τους μελοποιεί και η Αναστασία Έδεν ερμηνεύει σαγηνευτικά.

Η παρουσίαση του δίσκου θα συνδυαστεί με την παράσταση «Κάψτε το σπίτι» που έχει αποσπάσει ενθουσιώδη σχόλια και κριτικές ήδη από την πρεμιέρα της.

Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος παρουσιάζουν μια μοναδική εικόνα αρμονίας επάνω στη σκηνή αποδίδοντας εξαιρετικά, ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα που συνδυάζει με τρόπο συγκλονιστικό τα λόγια και τις αφηγήσεις του Μάνου Ελευθερίου με τολμηρές διασκευές σημαντικών τραγουδιών του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Ο δίσκος «Κάψτε το σπίτι» είναι ο τελευταίος που επιμελήθηκε ο Μάνος Ελευθερίου λίγο πριν το θάνατό του.

Τον χαρακτήρισε «σημαδιακό και διαχρονικό» και περιέχει εκτός των τραγουδιών και αφηγήσεις του σε ανέκδοτα κείμενά του. Στο βιβλίο που συνοδεύει το cd υπάρχουν οι πρωτότυπες σημειώσεις και διορθώσεις του ποιητή στους στίχους των τραγουδιών.

Το «Κάψτε το σπίτι» για τους παραπάνω λόγους είναι συλλεκτικό και η έκδοσή του πολυτελής και φροντισμένη ως την τελευταία λεπτομέρεια.

Η βραδιά της Πέμπτης αναμένεται μαγική και φορτισμένη από την έντονη παρουσία του μεγάλου εκλιπόντος ποιητή σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!