Η Adele δεν έκλεισε το τηλέφωνο στον Lionel Richie!

(VIDEO) Lionel Richie & Adele κάτι ετοιμάζουν! Ένα βίντεο που κατέκλυσε το διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες, μάλλον φέρνει κοντά και τους δυο καλλιτέχνες!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/12/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το εν λόγω βίντεο δείχνει αποσπάσματα από το videoclip «Hello» του Lionel Richie, καθώς και από το ομώνυμο της Adele, μ’ εκείνη να εμφανίζεται να… κλείνει το τηλέφωνο στον Lionel Richie.

Σε απάντηση, ο Lionel Richie έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «HELLO @adele is it me you're looking for... #hello», ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε στο E! News ότι υπάρχουν σχέδια για συνεργασία: «Θα κάνουμε κάτι μαζί - η συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά», ανέφερε. «Συζητάμε, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αποστολή. Η αποστολή της είναι να επικοινωνήσει το δίσκο της με περιοδείες και μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος, δεν πρόκειται να γίνει κάτι» πρόσθεσε.

Ο Lionel Richie, επίσης παραδέχτηκε στο E! πως αρχικά πίστεψε ότι η Adele διασκεύασε την κλασική του επιτυχία. «Κάποιος μου είπε: Lionel, η Adele έκανε το Hello κι εγώ είπα ‘σύνταξη, τελείωσα’. Μετά κατάλαβα πως δεν ήταν έτσι».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!