Γιώργος Μαργαρίτης με τον Selami Sahin στην Πόλη!

(VIDEO) Ο Γιώργος Μαργαρίτης συναντά επί σκηνής το συνθέτη και τραγουδιστή Σελαμί Σαχίν στο Music Hall Gunay στην Κωνσταντινούπολη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Μαργαρίτης τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει ξεχωριστές εκπλήξεις. Έτσι, μετά τις συμπράξεις του με τραγουδοποιούς, αλλά και συνθέτες της έντεχνης σχολής, καθώς και την παρουσία του στο Θέατρο στην παράσταση Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας, σειρά έχει μια δισκογραφική «αναδρομή» στις μικρές ελληνικές εταιρείες, αλλά και ένα ντουέτο επί τουρκικού εδάφους, που ίσως να σημαίνει πολλά.

Ο Μαργαρίτης βρέθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη. Ο ερχομός του στην Πόλη είχε σαν αποτέλεσμα ο διακεκριμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Selami Sahin - με πολύχρονη διαδρομή και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του - να τον προσκαλέσει στο κέντρο Gunay. Εκεί ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι Senin Olmaya Geldim, όπου ο Μαργαρίτης θαυμάστηκε για την άνεση με την οποία απέδωσε το κομμάτι.

Κάποιοι μιλούν για μια ευρύτερη συνεργασία του με τον Selami Sahin κι άλλοι για ένα άνοιγμα του στο τραγούδι της γειτονικής μας χώρας…

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!