Γιατί διαλύθηκαν οι Beatles;

«Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Πωλ και αυτό δεν τους άρεσε»…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

φέρεται να δηλώνει η Γιόκο Όνο, χήρα του Τζον Λένον σχετικά με τη διάλυση του συγκροτήματος. Αναλυτικότερα, σε μια σειρά ηχογραφημένων συνεντεύξεων που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρει τα εξής:

«Οι Beatles είχαν αρχίσει να είναι πολύ ανεξάρτητοι. Καθένας από αυτούς ήθελε να κάνει τα δικά του πράγματα. Μάλιστα ο Τζον δεν ήταν ο πρώτος που ήθελε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ρίνγκο που ήρθε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία έξω και μας το ανακοίνωσε. Ο Τζορτζ ήταν ο επόμενος και ο Τζον τρίτος. Ο Πωλ ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάντα ενωμένη. Αλλά οι υπόλοιποι τρεις θεωρούσαν ότι επιθυμούσε να τους κρατήσει μαζί ως δική του μπάντα. Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Πωλ και αυτό δεν τους άρεσε. Παρόλο που ο Τζον αισθανόταν ΟΚ με την απόφασή του να φύγει από τους Beatles, υπήρχαν στιγμές που του έλειπαν οι υπόλοιποι και περίμενε από εμένα να τους αντικαταστήσω».

Η μαρτυρία αυτή, σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη με τον Τζο Σμιθ του Rolling Stone, έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είπε ο Πωλ Μακάρτνεϊ σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο, όπου δήλωσε «Η Γιόκο δεν διάλυσε την μπάντα. Διαλυόμασταν ήδη από μόνοι μας».

Πηγή: www.tsantirinews.gr


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!