Γιάννης Λεμπέσης & Εύα Κανέλλη ξεκινούν την περιοδεία τους

Τρείς εμφανίσεις αυτήν την εβδομάδα: Τετάρτη, Σάββατο & Κυριακή, με ελεύθερη είσοδο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με τρείς ιδιαίτερες μουσικές εμφανίσεις αυτήν, την εβδομάδα ξεκινούν τη καλοκαιρινή μουσική περιοδεία τους, ο Γιάννης Λεμπέσης η ξεχωριστή λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη. Μαζί τους σε σταθερή βάση η ορχήστρα του τραγουδοποιού «Λαϊκή Στράτα».

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στη πλατεία Τζιτζιφιών (Θησέως και Ποσειδώνος – Καλλιθέα) σε συνεργασία με το Σωματείο διάδοσης και διάσωσης του Ελληνικού πολιτισμού «Μωμογεροι» θα παρουσιάσουν «Τα χιλιοτραγουδισμένα Ρεμπέτικα».

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω μουσικοχορευτική τρίωρη παράσταση θα ολοκληρωθεί με τα δύο και καινούργια τραγούδια του Λεμπέση που έχουν χορογραφήσει και θα χορέψουν οι «Μωμόγεροι». Το ζεϊμπέκικο με τίτλο «Μήπως;» που τραγουδά ο ίδιος και το συρτό «Μια σε βρίσκω μια σε χάνω» που ερμηνεύει η Κανέλλη.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στα πανέμορφα και γραφικά Θαρούνια του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, θα τραγουδήσουν σε ένα από τα παλαιότερα και ξακουστά πανηγύρια της Εύβοιας.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, θα εμφανιστούν στη πλατεία Κανήθου στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κανηθιώτικα 2019».

Λεμπέσης, Κανέλλη και «Λαϊκή Στράτα», έχουν ετοιμάσει ένα τρικούβερτο Ευβοιώτικο γλέντι για τους Χαλκιδέους, και όχι μόνο.

Στο ίδιο μέρος πέρσι, ο Λεμπέσης παρουσίασε ένα δικό του ορχηστρικό με τίτλο «Κανηθιώτικο συρτό» που αγαπήθηκε από τους συμπατριώτες του Ευβοιώτες και που και φέτος θα έχει την τιμητική του.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 9 μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!