Φεστιβάλ Μέντα Τραγουδιού

Έχεις καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι; Παρουσίασέ το ζωντανά στο Kremlino και κέρδισε!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από ένα φρέσκο, ολοκαίνουργιο τραγούδι;

Ο ΜΕΝΤΑ 88 και το KREMLINO καλούν όποιον ζει και αναπνέει με την αγάπη της μουσικής να παρουσιάσει πρωτότυπα τραγούδια του στο stage του KREMLINO τις Κυριακές του Φεβρουαρίου.

Πώς να δηλώσεις συμμετοχή


- Οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν τα demo τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019.

- Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να παρουσιάσει έως 2 πρωτότυπα τραγούδια που δεν θα έχουν κυκλοφορήσει ως τότε και να μην έχει ενεργό συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία που να τα δεσμεύει. Τα τραγούδια που έχουν ανέβει στο youtube χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά, γίνονται δεκτά.

- Η πρώτη διαλογή και ομαδοποίηση θα γίνει από την ομάδα του KREMLINO.

- Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν σε τέσσερις Κυριακές (3, 10, 17 & 24 Φεβρουαρίου) και θα κληθούν να παρουσιάσουν live τη μουσική τους.

- Κάθε συμμετέχων θα πρέπει να είναι διαθέσιμος όλες τις Κυριακές του Φεστιβάλ, γιατί δεν ξέρει σε ποια μπορεί να ομαδοποιηθεί.

- Οι 2 πρώτοι από κάθε Κυριακή, συνολικά 8 διαγωνιζόμενοι, θα είναι στον τελικό.

Ποιος διαλέγει τους νικητές;


Το κοινό που θα βρίσκεται εκείνες τις Κυριακές στο KREMLINO και μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από έναν μουσικό παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού MENTA 88, έναν εκπρόσωπο της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, έναν εκπρόσωπο του website musicity.gr και έναν δημοφιλή τραγουδιστή, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Όλοι ψηφίζουν με ψηφοδέλτια και μυστική ψηφοφορία, όμως το κοινό θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού η γνώμη του θα μετρήσει κατά 60% έναντι 40% της κριτικής επιτροπής στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ώρα του μεγάλου τελικού


Αφού ολοκληρωθούν οι live παρουσιάσεις των τραγουδιών, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός μεταξύ των οκτώ προκριθέντων, που θα αναδείξει τους τρεις νικητές του φεστιβάλ. Ψηφίζουν πάλι κοινό και κριτική επιτροπή, με την ίδια αναλογία: 60%-40%.

Η ημερομηνία του τελικού θα ανακοινωθεί αφού ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιλογής.

Το έπαθλο


- Τα τραγούδια των τριών πρώτων νικητών θα κυκλοφορήσουν από την Panik Records.

- Ο πρώτος νικητής κερδίζει επίσης ένα lyric video για το τραγούδι του από την Panik Records, μία συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΜΕΝΤΑ 88, μία παρουσίαση - συνέντευξη στο website musicity.gr και μία επαγγελματική φωτογράφηση από τον κορυφαίο του είδους Γιάννη Μαργετουσάκη.

Τραγουδοποιοί, συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, συγκροτήματα - όλοι όσοι έχετε ένα δυνατό, ακυκλοφόρητο τραγούδι στα χέρια σας - το Φεστιβάλ Μέντα Τραγουδιού έγινε για σας.
menta by kremlino
Κρεμλίνο
Χαϊδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
Τηλ. 210 4100010

Πρόσβαση

Ηλεκτρικός & Προαστιακός: Αφετηρία/Στάση Πειραιά
Λεωφορείο: 500, 040 (στάση Καραϊσκάκη) - 24 ώρες
Άνετο parking

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!