Ένας «μύθος» ξανά στο Ηρώδειο

(VIDEO & PHOTOS) Η Νάνα Μούσχουρη βρέθηκε ξανά στη σκηνή του Ηρωδείου στα πλαίσια της περιοδείας της «Ένα μύθο θα σας πω».
Ένας «μύθος» ξανά στο Ηρώδειο Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νάνα Μούσχουρη, ενώ είχε αποχαιρετίσει το κοινό το 2014, επέστρεψε στο κατάμεστο Ηρώδειο την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.

Η Νάνα Μούσχουρη έκανε μια αναδρομή στη μεγάλη πορεία της, μιλώντας για τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Νίκο Γκάτσο, τη Μελίνα, τον Μίμη Πλέσσα και τραγούδησε κομμάτια τόσο του προσωπικού της ρεπερτορίου, όσο και ξένων δημιουργών όπως το «Hallelujah» του Leonard Cohen και το «Love is a losing game» της Amy Winehouse.

Τη συναυλία παρακολούθησαν εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, ξένοι διπλωμάτες, καθώς και πολλά μέλη του κλαμπ των θαυμαστών της από το εξωτερικό.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου η διεθνής ερμηνεύτρια ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» το 2017 και είναι αρωγός από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής του το 1990.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!