Ένα τρελό ρεκόρ έσπασε η Kylie Minogue

Στην κορυφή και πάλι με το «Disco»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μικροκαμωμένη Aυστραλή τραγουδίστρια, από την περασμένη Παρασκευή κατέχει ένα σπάνιο μουσικό ρεκόρ.

Έγινε η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έχει ανέβει στο νο 1 των βρετανικών τσαρτς σε πέντε διαφορετικές δεκαετίες, καθώς το κομμάτι της «Disco» έφτασε στην κορυφή.

Κυρίως ηχογραφημένο στο σπίτι κατά τη διάρκεια του lockdown, το 15ο  στούντιο άλμπουμ της σημείωσε επίσης την καλύτερη εβδομάδα έναρξης για οποιαδήποτε κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2020 με 55.000 πωλήσεις chart, δήλωσε η Official Charts Company.

«Μου φαίνεται τρελό. Είμαι 52 ετών », δήλωσε h Minogue για το ρεκόρ των πέντε δεκαετιών - ένα ρεκόρ που μοιράζεται τώρα με τον Bruce Springsteen.

Το “Disco”, με οποίο επιστρέφει στις χορευτικές ρίζες της, σηματοδοτεί επίσης το όγδοο νούμερο ένα άλμπουμ της Minogue στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεπερνώντας τους Cliff Richard, Elton John και George Michael οι οποίοι έχουν επτά κομμάτια.

Μιλώντας για τη δύναμη της ποπ, ο Minogue είπε ότι μπορεί να είναι δείκτης για τη ζωή των ανθρώπων.

«Πολλά από τα καλύτερα ποπ τραγούδια που φαίνονται τόσο απλά είναι τα πιο δύσκολα. Δεν υπάρχει απόσπαση της προσοχής. Δεν υπάρχουν κόλπα. Είναι απλώς ένα καταπληκτικό τραγούδι », είπε.

Αφού έκανε το όνομά της στην επιτυχημένη σαπουνόπερα "Neighbours", η Minogue εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 1980, συνεργαζόμενη με τους παραγωγούς Stock, Aitken και Waterman.

Ο Mike Stock υπενθυμίζει την πρώτη τους συνάντηση το 1987

«Όταν η Kylie μπήκε για πρώτη φορά στο στούντιο, κάθισε στο πίσω μέρος και ο Matt Aitken και εγώ σκεφτήκαμε: «θεέ μου ελπίζω να έχει κάποιο είδος λάμψης» ... Αλλά την βάλαμε πίσω από το μικρόφωνο ... ο διακόπτης άνοιξε και ήταν αστέρι », είπε.

Μαζί έφτιαξαν τέσσερα άλμπουμ, με τα πρώτα δύο - "Kylie" (1988) και "Enjoy Yourself" (1989) - να φτάνουν στο νούμερο ένα.

"Το πρώτο άλμπουμ που κάναμε ήταν ένα από τα άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις ολόκληρης της δεκαετίας", δήλωσε ο Stock στο Reuters.

«... Είμαι προφανώς πολύ περήφανος για αυτό. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με την Kylie που είχε τέτοια διάρκεια σε μια βιομηχανία που το να επιζήσεις είναι ένα επίτευγμα. Αλλά είναι εξαιρετική. "

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!