«Ελληνικά Δισκοπωλεία και Δισκογραφικές εν καιρώ κρίσης»

(ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) Tο Σάββατο 16 Απριλίου, ημέρα της παγκόσμιας γιορτής Record Store Day μια μοναδική γιορτή με συζητήσεις, χάπενιγκ, live και πολλή μουσική.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/04/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Red Bull Music Academy γιορτάζει μαζί με το six d.o.g.s. το Record Store Day παρουσιάζουν ένα μοναδικό session με τίτλο «Ελληνικά Δισκοπωλεία και Δισκογραφικές εν καιρώ κρίσης» δηλαδή ένα μεγάλο ολοήμερο πάρτι που περιλαμβάνει: ένα popup δισκάδικο γεμάτο βινύλια, CD, κασέτες, αφίσες και t-shirts από ελληνικές μπάντες και δισκογραφικές (περισσότερες από 100), merchandising, dj sets και live μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Record Store Day


Το πρόγραμμα του Record Store Day είναι αφιερωμένο από τις 15:00 έως τις 18:00 σε ένα session με θέμα «Ελληνικά Δισκοπωλεία και Δισκογραφικές εν καιρώ κρίσης».

Εκπρόσωποι εγχώριων δισκογραφικών εταιριών και δισκοπωλείων θα πάρουν μέρος σε μια συζήτηση που θα συντονίζουν οι δημοσιογράφοι, Παναγιώτης Μένεγος και Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Συγκεκριμένα, συμμετέχοντες είναι οι: Παναγιώτης Βαξεβανάκης (LowerParts), Γιώργος Γερανιός (Undo), Δημήτρης Κυβέλλος (KassetaRec/Lurid), Δημήτρης Μπούρας (Inner Ear), Κωστής Νικηφοράκης (Black Athena), Παναγιώτης Πιλαφάς (six d.o.g.s records), Alex Πνευματικός (Modal Analysis/p electronics), Χρυσοβαλάντης Στραβαλέξης (Ηχοκρατορία).

Παράλληλα, από τις 12 το πρωί μέχρι το ξημέρωμα, μουσικοί καλλιτέχνες καταλαμβάνουν τα διάφορα stages του six d.o.g.s. για live εμφανίσεις από Τα Παιδιά της Παλαιότητας, οι Kooba Tercu, οι Rattler Proxy και τη Λένα Πλάτωνος αλλά και dj sets από Blue Lagoon, Kasseta Rec, Dynamons, Anestie Gomez & Lemos, Miltiades, αλλά και από τους Red Bull Music Academy alumnis, Mr. Statik και Espeekay.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Record Store Day @ six d.o.g.s. ανά χώρο:


Pop Up Store:

12:00 – 13:30: Runner
13:30 – 15:00: Astytekk (Lower Parts)
15:00 – 16:30: Kebzer (Ηχοκρατορία)
16:30 – 18:00: Δημήτρης Παπαϊωάννου
18:00 – 19:00: Κτίρια τη Νύχτα Live
19:00 – 21:00: Felizol (six d.o.g.s records)

Gig Space:

15:00 - 17:00 RBMA Session: Ελληνικά Δισκοπωλεία και Δισκογραφικές εν καιρώ κρίσης

Μια συζήτηση με τη συμμετοχή των: Παναγιώτη Βαξεβανάκη (LowerParts), Γιώργου Γερανιού (Undo), Δημήτρη Κυβέλλου (KassetaRec/Lurid), Δημήτρη Μπούρα (InnerEar), Κωστή Νικηφοράκη (Black Athena), Παναγιώτη Πιλαφά (sixd.o.g.srecords), Alex Πνευματικού (Modal Analysis/p electronics), Χρυσοβαλάντης Στραβαλέξης (Ηχοκρατορία) και συντονιστές των Παναγιώτη Μένεγο και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο (popaganda).

21:00 – 21:30: Live - Τα Παιδιά της Παλαιότητας (L39)
21:45 – 22:15: Live - KoobaTercu (Spinalonga)
22:30 – 23:00: Live - Rattler Proxy (Lurid Music)
23:15 – 00:00: Live - ΛέναΠλάτωνος

ClubStage

Από 00:30 και μετά:
Kasseta Rec (Lurid)
Dynamons (Echovolt / Into The Light)
Anestie Gomez &Lemos (Live) (Revolt!/six d.o.g.s records)
Mr. Statik (RBMA)
Miltiades (Templeyard Studios/Echovolt)

The Bar:

22:00 – 03:00: Blue Lagoon + Espeekay
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Σχετικά με το Red Bull Music Academy


To ταξίδι του Red Bull Music Academy ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, και από τότε αυτή η ετήσια μουσική γιορτή έχει ταξιδέψει σε πολλές πόλεις του κόσμου. Κάθε φορά, σε κάθε μια από αυτές τις διοργανώσεις επιλέγεται ένας χώρος και διαμορφώνεται ειδικά γι' αυτό τον σκοπό, σε σχεδιασμένες αίθουσες, high-end στούντιο ηχογράφησης, ραδιοφωνικά στούντιο και χώρους συνάντησης, μέσα στους οποίους παρουσιάζονται και έργα από εγχώριους εικαστικούς καλλιτέχνες. Τη νύχτα, το Red Bull Music Academy έχει διαφορετικές προτάσεις: συναυλίες, πάρτι και events με υπογραφή, σε απροσδόκητα μέρη, σε cult χώρους της πόλης, σε μυστικά σημεία.

Κάπως έτσι, δεν υπάρχει γωνιά στο σύμπαν του ήχου που να μην έχει εξερευνηθεί στις διαλέξεις της Ακαδημίας. Αυτό που ξεκίνησε πριν χρόνια από την πίσω αυλή μιας μικρής Βερολινέζικης αποθήκης, εξελίχθηκε σε μια μεγάλη ετήσια γιορτή με πολλούς ήχους, φεστιβάλ και workshops σε κάθε ήπειρο.

Το Red Bull Music Academy διοργανώνει περίπου 500 βραδινά events το χρόνο, με σκοπό κάθε ένα από αυτά να είναι πρόκληση για έμπνευση. Δίνει το παρών, με σκηνές όπου έχει τη δική της καλλιτεχνική επιμέλεια, στα πιο σημαντικά φεστιβάλ όπως στα Sonar, Montreux και Movement. Έχει το δικό του online περιοδικό (redbullmusicacademy.com), έναν online ραδιοφωνικό σταθμό (rbmaradio.com) 24 ώρες, επτά μέρες της εβδομάδας και πάρα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους της μουσικής

Ακολουθήστε το Red Bull Music Academy εδώ:

redbullmusicacademy.com
rbmaradio.com
facebook.com/redbullmusicacademy
twitter.com/rbma
instagram.com/redbullmusicacademy

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!