Ελένη Βιτάλη & Ορφέας Περίδης στην Ταράτσα του Φοίβου

Μαζί τους και ο Νίκος Ξύδης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η πιο όμορφη Ταράτσα της πόλης άναψε πάλι τα φώτα της, γεμίζοντας λάμψη, χρώματα, τραγούδια και χαρά τον αθηναϊκό ουρανό! Η τρίτη κατά σειρά Ταράτσα του Φοίβου μόλις ξεκίνησε, για να περάσει μετά από 3 μήνες για πάντα στην ιστορία των ομορφότερων -και πληρέστερων- καλοκαιρινών θεαμάτων αυτής της πόλης.

Ο πολύχρωμος θίασος του Φοίβου Δεληβοριά, με τους υπερταλαντούχους μόνιμους συνεργάτες του και πρώτες πρώτες καλεσμένες τις εκπληκτικές Μαρίζα Ρίζου, Κατερίνα Πολέμη και Dandizette, μάγεψε τους εκατοντάδες φίλους της Ταράτσας που την είχαν γεμίσει από άκρη σε άκρη, καθιστώντας sold out και τις δύο βραδιές της πρεμιέρας.

Μία ανασκόπηση της «τελευταίας πρεμιέρας» της Ταράτσας μάλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γιατί πώς να χωρέσει κανείς σε μία περιγραφή όλα όσα κατάφερε να «χωρέσει» φέτος η Ταράτσα: Τραγούδια μοναδικά και αγαπημένα, χορευτικές φιγούρες, μαγικά κόλπα, ξεκαρδιστική stand up comedy, καθηλωτικό μπουρλέσκ, λάμψη και στρας, υπέροχα νέα σκετς, μία σύντομη περίληψη της ιστορίας της Ελλάδας μέσα από μουσικές και χορευτικά άλματα με την περιγραφή του Αλέξη Κωστάλα, ανατρεπτικές αναφορές για τα politically correct και τα mix & match που καθορίζουν πια τη ζωή μας, τηλεοπτικές εκπομπές, web ραδιόφωνο, λεωφορεία με υπερφυσικές δυνάμεις, νέους στίχους που θα τους μάθουμε, μουσικές που μεταμορφώνονται και περνούν στην απέναντι όχθη, δαιμονισμένους ρυθμούς που ξεσηκώνουν αλλά και άφθονη συγκίνηση.

Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου με την Ελένη Βιτάλη, τον Ορφέα Περίδη αλλά και τον Νίκο Ξύδη.

Όλοι αυτοί και πολλοί περισσότεροι ακόμη βρίσκονται εκεί, στην τρίτη και τελευταία κατάθεση του Φοίβου Δεληβοριά στη μαγεία και το όνειρο, σε μία ιδιοφυή, καλαίσθητη και χορταστική γιορτή -με πανοραμική θέα, που ήρθε για να απογειώσει το αττικό καλοκαίρι και να μας χαρίσει μία σειρά από υπέροχες εξόδους, μέχρι να μας κουνήσει το -πολύχρωμο- μαντηλάκι του αποχαιρετισμού.
foivos teleutaia taratsa

Συντελεστές:


Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Ηχολήπτης Σκηνής: Κώστας Μιχόπουλος
Σκηνικά - Κοστούμια: Ελένη Στρούλια - Ζαΐρα Φαληρέα
Σχεδιασμός Φωτισμών: Παναγιώτης Τσεβρένης
Χειρισμός Φωτισμών: Βασίλης Πουφτής
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μπιτούνη
Φιλικό Αρχείο: Σιδερής Πρίντεζης
Οργανωτής Σκηνής - a.k.a Γιακουμής: Κώστας Δετώρος
Βίντεο - Φωτογραφίες - Αrtwork: Δημήτρης Μακρής
Εικαστικό Αφίσας: Μυρτώ Δεληβοριά
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης
Παραγωγή: Prospero - Κατερίνα Σταματάκη, www.prospero.com.gr
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Σταμάτης
Εκτέλεση Παραγωγής: Έφη Κουφοπούλου
Βοηθοί Παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου - Ξένια Πολίτη

Info:


Η Ταράτσα του Φοίβου
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Έναρξη παραστάσεων: Από 5 Ιουνίου 2019 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:

Α Ζώνη: 30 ευρώ
Β Ζώνη: 23 ευρώ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 15 ευρώ (με δώρο μία μπύρα)

Προσφορά: Κάθε εισιτήριο προσφέρει έκπτωση 20% σε μία επόμενη παράσταση της ταράτσας με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου της επόμενης παράστασης.

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket Services

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Καταστήματα Public, www.tickets.public.gr

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!