«Έγραψε» ο Μαργαρίτης στο SNF του Νιάρχος

(VIDEO & PHOTOS) 6.000 κόσμος για τον ερμηνευτή, τη Χριστιάνα Γαλιάτσου και τους εξαιρετικούς μουσικούς του στο Summer Nostos Festival.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι λόγοι που είχαμε υπογραμμίσει σχετικά με το «γιατί πρέπει να δεις» τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, το οποίο διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επιβεβαιώθηκαν μετά την παράσταση.

Χιλιάδες κόσμος, γίνεται λόγος για περισσότερες από έξι, διασκέδασε, τραγούδησε και γλέντησε με την καρδιά και την ψυχή του.

Κι αυτό γιατί ο Μαργαρίτης, στην ωριμότητά του, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα ενώ παράλληλα φροντίζει οι εμφανίσεις του να κάνουν πραγματικά τη διαφορά.
margaritis anoigma
Τραγούδια απ’ τη ρίζα του ρεμπέτικου, το κλασικό λαϊκό μέχρι και τις μέρες μας αλλά και σύγχρονες καταθέσεις.

Δημιουργίες μεγάλων μαστόρων που ο Μαργαρίτης ξέρει να αποδίδει μεστά όσο λίγοι πλέον.

Σοβαρός αλλά άμεσος και επικοινωνιακός, έχει το χάρισμα να γίνεται ένα με τον κόσμο που τον αισθάνεται δικό του άνθρωπο, δίχως να κάνει εκπτώσεις και ψεύτικες λεζάντες.

Στο πλευρό του η συνεργάτιδά του Χριστιάνα Γαλιάτσου, τραγουδίστρια με σημαντικές συνεργασίες, πλατιά γκάμα και υποθήκες βάσιμες για το μετά.
margaritis
Πολύ δυνατή η μπάντα που συνόδεψε τον ερμηνευτή με «αφεντικό» τον Νίκο Στρατηγό (πιάνο-ενορχηστρώσεις) και τους σολίστες μουσικούς: Δημήτρη Λιόλιο (μπουζούκι), Μάνο Γρυσμπολάκη (ακορντεόν), Γιώργο Τσουπάκη (τύμπανα), Γιάννη Τσατούχα (βιολί), Άγγελο Παπαδημητρίου (μπουζούκι), Κώστα Πέτα (μπάσο), Γιώργο Πασχάλη (κιθάρα),Αλέκο Ρούπα (κρουστά), Χρήστο Μιχάλη (κιθάρα).

Οι φωτογραφίες είναι του Αναστάση Κουτσογιάννη από τον «Εθνικό Κήρυξ» και το video - youtube του χρήστη nikos astra.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!