Ed Sheeran - Η έκπληξη της χρονιάς που σπάει τα ρεκόρ!

Με τις ακροάσεις στις πλατφόρμες streaming να αυξάνονται γεωμετρικά ο ερμηνευτής απολαμβάνει την πρωτιά στα πιο απαιτητικά charts παγκοσμίως.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία και σίγουρα σε αυτό έχει βάλει και η τεχνολογία το χεράκι της… Ο λόγος για τον πασίγνωστο Ed Sheeran ο οποίος έχει πραγματικά σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Streaming μετά την κυκλοφορία του Shape of you. Πέρα από τα ρεκόρ μέσω της ψηφιακής παρουσίας του ο ίδιος έχει καταφέρει να καταγράψει τις περισσότερες πωλήσεις σε βινύλια για τα τελευταία 20 χρόνια στην Αγγλία.

Έκπληξη στην παγκόσμια μουσική κοινότητα προκαλεί το γεγονός ότι ο ερμηνευτής βρίσκεται στο Top 10 της Αμερικής με 2 τραγούδια του! Το Shape of you στο No1 και το Castle in the hill στο No 6. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Sheeran έχει ξαναπιάσει την πρωτιά στο αντίστοιχο chart αλλά ως συνθέτης στο τραγούδι Lose your Self του Bieber.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις πολλοί θεωρούν ότι ο τελευταίος του δίσκος θα ξεπεράσει σε πωλήσεις μέχρι και την Adele… Το πρώτο ρεκόρ «το έσπασε» με 56,727,861 ακροάσεις streaming, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του που ήταν η Παρασκευή (3 Μαρτίου), αφήνοντας πίσω το προηγούμενο ρεκόρ που είχε ο Weeknd με το Starboy.

Πάρτε μία γεύση…



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!