Δύο βιογραφικές ταινίες για τη ζωή της Janis Joplin «στα σκαριά»

(VIDEO) Τη βιογραφία της Janis Joplin, της μεγαλύτερης ροκ τραγουδίστριας του '60, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 1970 στα 27 της χρόνια, ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Sean Durkin,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ο οποίος σκηνοθέτησε και το «Martha Marcy May Marlene», μια από τις αξιόλογες ταινίες του 2011 με τις καταπληκτικές ερμηνείες των Elizabeth Olsen και John Hawkes. Η ταινία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2014, με τη βραβευμένη Tony Nina Arianda στον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα επικεντρωθεί στους έξι τελευταίους μήνες ζωής της τραγουδίστριας, περιλαμβάνοντας αναδρομές σε προηγούμενους σταθμούς της καριέρας της.

Τώρα, ο Sean Durkin αποκτά ανταγωνιστή, τον γνωστό σκηνοθέτη Lee Daniels , ο οποίος ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για μια παρόμοιου θέματος ταινία μέσα στο 2013, με τον τίτλο «Get Its While You Can» και πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα ηθοποιό Amy Adams. Ο Daniels είχε σκηνοθετήσει την ταινία «Precious», που έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες των Oscar. Η δική του ταινία, θα επικεντρώνεται σε μια μέρα από τη ζωή της Joplin.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!