«Δραχμές» - Φωτορεπορτάζ

Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Φιλίνη, Παιδιά από την Πάτρα, Λάμπρος Καρελάς φιλοδοξούν να είναι ένα από τα εναλλακτικά σχήματα που…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

θα κάνουν τη διαφορά στην προβληματική διασκέδαση. Ένα συγκρότημα που με την εμφάνισή του φύσηξε δροσερό αγέρι στο ελληνικό τραγούδι, τα «Παιδιά από την Πάτρα» που φέτος γιορτάζοντας τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στη δισκογραφία και τη διασκέδαση συναντούν ένα ακόμη ιδρυτικό τους μέλος, τον Λάμπρο Καρελά, που εδώ και αρκετό καιρό ακολουθεί σόλο καριέρα αλλά κατά καιρούς επιστρέφει στα «πάτρια εδάφη».

Η μεγάλη έκπληξη έγκειται στη συνάντησή τους με ένας από τους πιο προικισμένους έλληνες κωμικούς, τον Πατρινό φίλο τους Παύλο Χαϊκάλη αλλά και την υπέροχη Ελένη Φιλίνη. Η τελευταία, στο παρελθόν μας έχει δώσει όμορφα δείγματα γραφής στο τραγούδι. Στέκεται με άνεση στην πίστα και με φινέτσα αλλά και μπρίο ξεσηκώνει τον κόσμο. Στο παιχνίδι της επικοινωνίας όμως την παράσταση κλέβει ο Χαϊκάλης με τη σάτιρα, το χιούμορ, τις πρόζες και… το τραγούδι του.

Στήνεται λοιπόν ένα θέαμα με κλασικά λαϊκά του χτες και του σήμερα, ερμηνευμένα όπως πρέπει από τον Καρελά – ο οποίος τα «χώνει» και με το ακορντεόν - και τον Αργύρη Παπαγεωργίου που αποτελεί μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο τον κορμό των σύγχρονων Παιδιών από την Πάτρα. Ο τελευταίος ρίχνει πενιές που «σκοτώνουν» με το δικό του χαρακτηριστικό αναγνωρίσιμο ήχο, κατευθύνει την ορχήστρα και πρωταγωνιστεί με ευφάνταστο τρόπο στις εναλλαγές (κολλήματα) των τραγουδιών


Συμμετέχουν επίσης οι Νίκος Δαμάλας και Κώστας Αγέρης.

Οι τιμές είναι ανάλογες του τίτλου του μαγαζιού, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να διασκεδάσεις.


ΔΡΑΧΜΕΣ

Μηθύμνης 32 / Πλ. Αμερικής
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 8629935, 6944 505427
Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα
Ώρα έναρξης: Παρασκευή, Σάββατο, 23.30 - Δευτέρα 22.00

Φωτογραφίες:
NDP Photo Agency

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!