Διπλό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Σε πυρετώδη προετοιμασία βρίσκεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης καθώς οι Άγαμοι Θύται ετοιμάζουν «διπλό χτύπημα» τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συγκεκριμένα ο Μακεδόνας καλλιτέχνης θα έχει στη διάθεσή του και τις δύο σκηνές του Passport Κεραμεικός, όπου θα παρουσιάσει κάτι εντελώς καινούργιο με νέους Έλληνες και ξένους ερμηνευτές.

Στο up stage, στον Μικρό Κεραμεικό δηλαδή, στις 28 Οκτωβρίου ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα σε δική του μουσική επιμέλεια στο οποίο πρωταγωνιστούν 6 νέοι τραγουδιστές, τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες, που θα ερμηνεύσουν λαϊκά τραγούδια, αλλά και ελαφρά τα οποία δεν ακούγονται συχνά στα μουσικά προγράμματα. Τραγούδια των Σταύρου Ξαρχάκου και Γιώργου Ζαμπέτα και άλλων μεγάλων δημιουργών - εξαιρούνται τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα - θα «πλέξουν» με ελαφρά τραγούδια της θρυλικής εποχής της Μάνδρας του Αττίκ, τα οποία θα καλύψουν τρεις περιόδους από τη δεκαετία του ’50 έως και του ’90. Μεταξύ των νέων φωνών που θα τα ερμηνεύσουν είναι η Δήμητρα Σταθοπούλου, η ερμηνεύτρια που έγινε γνωστή δισκογραφικά μέσα από το ντουέτο της με το Δημήτρη Μπάση στο «Μαλώνω την καρδιά» των Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκου Αναγνωστάκη, η ανεχόμενη και πολλά υποσχόμενη Μάγδα Βαρούχα, ο Άγγελος Χρονάς και άλλοι.

Την μεγάλη έκπληξη όμως που ετοιμάζει για την μεγάλη σκηνή του Cine Κεραμεικός ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ιταλικό χρώμα! Οι Άγαμοι Θύται θα συνεργαστούν με Ιταλούς ερμηνευτές σε ένα πρόγραμμα έκπληξη όπου η πρόζα και το ελληνικό τραγούδι θα σμίγει με το ιταλικό, που τόσο αγαπητό είναι στο ελληνικό κοινό, και ιδιαίτερα σε αυτό που ακολουθεί την καλλιτεχνική παρέα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!