Δημήτρης Ζερβουδάκης - «Όχι στην αλητεία»

Με αυτά ακριβώς τα λόγια ο Ζερβουδάκης λέει το δικό του όχι στην «εκτέλεση» του τραγουδιού του απ’ τον Ηλία Βρεττό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Γράφει χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook: «Παρά την ρητή κατηγορηματική μου άρνηση και απαγόρευση να διασκευάσουν και να δισκογραφήσουν το τραγούδι μου "ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ", κάποιοι με περισσό θράσος το έκαναν ΕΡΗΜΗΝ μου!

Απαγορεύω την οποιαδήποτε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ από τον εν λόγω "κύριο" ("τραγουδιστή") καθώς και από την "εταιρία" με την οποία συνεργάζεται. Καταγγέλλω με όλη τη δύναμη του δίκιου μου την ΚΛΕΨΙΑ τους, λυπάμαι για το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ταλαιπωρεί και σας υπόσχομαι ότι δεν θα το αφήσω έτσι! Είναι η δεύτερη φορά που κάποιος σκυλεύει επάνω στην δουλειά μου προσπαθώντας να "ΑΡΠΑΞΕΙ".

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη. Έχω ήδη προσφύγει σε δικηγόρο για την περιπέτεια και την ζημία στην οποία υποβάλλομαι.

Αναμείνατε για την συνέχεια!»

Το «επίμαχο» τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Ζερβουδάκη συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Ηλία Βρεττού «Άλλος άνθρωπος»… 

Καλό θα είναι να σεβόμαστε τη γνώμη του δημιουργού και να μην τα κάνουμε όλα «ίσωμα».

Από την σελίδα του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο facebook:

ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΤΟ "ΟΧΙ" ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ. Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΟΥΤΕ "ΑΓΟΡΑΖΟΜΑΙ". ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!