Δημήτρης Μπάσης: Οι συναυλίες του Δεκεμβρίου

Δείτε το πρόγραμμα των εμφανίσεων του Δημήτρη Μπάση για τον Δεκέμβριο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Καναδά με αφορμή τα 20 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης ξεκινάει νέο κύκλο εμφανίσεων με τις συναυλίες του Δεκεμβρίου.


Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη «Ζωή», τα «Χαμοπούλια», το «Αν μ’ Αγαπάς», μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με», το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου», αλλά και το πρόσφατο «Ρώτησα Το Φεγγάρι», που περιλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του με γενικό τίτλο «Τι τα θέλεις», αγαπημένα τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά γεμάτα συναίσθημα, κέφι και αλήθεια τα οποία έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια τη μοναδική σχέση του Δημήτρη Μπάση με το κοινό που τον ακολουθεί στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπάσης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις ζωντανές εμφανίσεις του στην Αθήνα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Petrogazi, που θα ξεκινήσουν με το νέο έτος.

Οι επόμενες συναυλίες:


16 Δεκεμβρίου: Καβάλα
24 Δεκεμβρίου: Ιεράπετρα
25 Δεκεμβρίου Καλαμάτα
27 Δεκεμβρίου: Αργοστόλι
29 Δεκεμβρίου: Χαλκίδα
30 Δεκεμβρίου: Μυτιλήνη
31 Δεκεμβρίου: Ρέθυμνο

Σύντομα νέες ημερομηνίες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!