Δημήτρης Μπάσης: 3 συναυλίες στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Δείτε το πρόγραμμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δημήτρης Μπάσης, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στην μέχρι τώρα πορεία του, ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του στην Αυστραλία, δίνει το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία, τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

• Την Παρασκευή στις 28 Ιουνίου στη Δραπετσώνα και στα Λιπάσματα 2019 - Φεστιβάλ στη Θάλασσα, θα τον απολαύσουμε μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο σε μια βραδιά γεμάτη με τα τραγούδια που ερμήνευσε. Μια βραδιά που θα συγκλονίσει το κοινό αίσθημα και θα μας ταξιδέψει με συνθέσεις σημαντικών δημιουργών που έχουν ταυτιστεί με την κρυστάλλινη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου. Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης.
mitropanos lipasmata
• Την Κυριακή 30 Ιουνίου ο Δημήτρης Μπάσης συμμετέχει σε μία μεγάλη συναυλία στο 4ο Μεσογειακό Φεστιβάλ στην Παραλία - Λιμάνι της Βάρκιζας.

Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του και με ανανεωμένη διάθεση ο Δημήτρης Μπάσης, ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με την υπέροχη φωνή που ενθουσιάζει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση μαζί με τη μοναδική Δήμητρα Σταθοπούλου θα προσφέρουν ένα ποιοτικό και παράλληλα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με αναφορές σε τραγούδια και μουσικές της Μεσογείου.
dimitra stathopoulou 1
• Την Τετάρτη 3 Ιουλίου ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης συναντιούνται επί σκηνής στο Θέατρο Δεξαμενής στο Κορωπί και ενώνουν τις φωνές τους για να μας ταξιδέψουν & να μας θυμίσουν καλλιτεχνικές στιγμές ορόσημο του παρελθόντος!
mpasis karafotis
Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!