Διεθνές Βραβείο «Giuseppe Sciacca» για το Μίμη Πλέσσα!

«Κάθε φορά που λαμβάνω ένα βραβείο νιώθω να χαμηλώνω το μπόι μου, γιατί αν θέλεις να είσαι αληθινός την στιγμή που στ' αλήθεια κάποιος…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

σε παραδέχεται μεγάλο, εσύ θα πρέπει με πολύ συνείδηση και μεγάλη ευαισθησία να χαμηλώνεις το μπόι σου και να ψηλώνεις τον πήχη. Κατόπιν με κάθε καλλιτεχνική προσφορά σου μαζί με τους σπουδαίους συνεργάτες σου, στο τέλος κάθε παράστασης, στο τέλος κάθε μουσικής μέθεξης να μπορείς με περηφάνια να λες σηκώσαμε τον πήχη. Να είστε καλά. Ευχαριστώ».

Αυτά δήλωσε ο σπουδαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, παραλαμβάνοντας το Διεθνές Βραβείο Giuseppe Sciacca για την πολυετή προσφορά του στη μουσική και στον παγκόσμιο πολιτισμό, στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» της Ρόδου.
Τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, με έδρα εκδηλώσεων το Βατικανό, στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων που στηρίζουν τον πολιτισμό, την κοινωνία και τους νέους, διοργάνωσαν την εκδήλωση «Επιρροές στο χρόνο… Δωδεκάνησα και Πολιτισμός» που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 στο νησί της Ρόδου, με τη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΔΟΠΑΡ Δήμου Ρόδου και άλλων φορέων.


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!