Διαγωνισμός για νέες αντρικές φωνές στο λαϊκό τραγούδι!

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 12 Μαρτίου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μουσική σκηνή «1002 Νύχτες» για περισσότερα από 10 χρόνια έχει παρουσιάσει στο φιλόξενο χώρο της σημαντικούς δεξιοτέχνες και δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού και έχει κάνει πολλά αφιερώματα σε μεγάλες προσωπικότητες του χώρου αυτού.


Στα πλαίσια της προσφοράς της στο λαϊκό τραγούδι, διοργανώνει για πρώτη φορά, έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για νέες αντρικές φωνές. Ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί με μία γιορταστική βραδιά, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, όπου θα τραγουδήσουν, μετά από επιλογή, οι δέκα καλύτερες φωνές, συμμετέχοντας σ’ ένα πρόγραμμα με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Μ’ αυτό τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία σε δέκα νέους καλλιτέχνες να δείξουν το ταλέντο τους και ν’ ακουστούν σε επαγγελματίες του χώρου, που θα παρευρίσκονται στην τελική εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν δύο τραγούδια (demo) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να αφήσουν cd (demo) στη μουσική σκηνή «1002 Νύχτες» (Καραϊσκάκη 10 Ψυρρή, τηλ. 210 3317293) μέχρι τις 12 Μαρτίου. Υπεύθυνος για την audition και την επιμέλεια της παρουσίασης στις 29 Μαρτίου είναι ο συνθέτης Γιώργος Αλτής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!