Νταλάρας, Βιτάλη & Γλυκερία μαζί και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

(PHOTOS) Όλοι θέλουν να τους δουν! Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στη σκηνή της Ιεράς Οδού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/12/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η δυναμική ένωση των τριών μεγάλων καλλιτεχνών χαρίζει ένα μοναδικό τετράωρο πρόγραμμα που έχει αποσπάσει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού! Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα! Οι τρεις τους θα είναι μαζί και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου, αλλά και κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Από την πόλη του Φωτός, το Παρίσι, ταξίδεψε και ο Νίκος Αλιάγας για να απολαύσει με την σύζυγο του και την παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου το σχήμα της Ιεράς Οδού. Ο Νίκος Αλιάγας διασκέδασε και σιγοτραγούδησε τα περισσότερα τραγούδια και δεν παρέλειψε να αποθανατίσει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό στιγμιότυπα από το πρόγραμμα.

Ιερά Οδός | Ιερά Οδός 18-20 | Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
 MG 9719 2
 MG 9753 2
 MG 9780 2
 MG 9897 2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!