Colour Day Festival 2019

The Circus Project: Δείτε το line up.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Colour Day Festival επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ, το σκηνικό όμως… αλλάζει!

Στις 29 & 30 Ιουνίου, για πρώτη φορά, το μεγαλύτερο διήμερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας είναι εμπνευσμένο από το θαυμαστό κόσμο του Τσίρκου!

Μουσική, άφθονο χρώμα, εντυπωσιακά acts γεμάτα μαγεία και μυστήριο, αλλά και... ο super fun χρωματιστός αφρός, που αποτελεί τη φετινή έκπληξη του καλοκαιριού.

Περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, Djs αλλά και bands, ανεβαίνουν σε ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα μεγαλειώδες stage, για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών!
color

Line Up:


Live Acts: Ελένη Φουρέιρα feat Kaan, Era Istrefi, Sin Boy, Mikolas Josef, Kazka, Saske, Solmesiter ft WNC, Otherview feat Josephine, The Players, Claydee, Prince Karma, Slogan, Mente Fuerte, Goin’ Through feat The Family, Havana,The Mode, Steve #Onemanshow, Bobito feat Lila Trianti, Showtime Party

DJs: Michael Tsaousopoulos, Consoul Trainin, Ace2Ace, Bang La Decks, Xenia Ghali, Dino MFU feat Andrea Kasta, George Siras, Antonis Dimitriadis, Mossel, Mark Angelo, Chris Child, Steve Kis, John Toubanos, Herc Deeman, Dim Chord, Nikko Sunset, Sergio T, DeLaCruz, Michaelo Mike, Roni Iron, Dj Mak, Dj Syna

Στην κεντρική σκηνή, στο ρόλο του παρουσιαστή, ένας άνθρωπος που ξέρει να δίνει τον παλμό που χρειάζεται ένα τέτοιο φεστιβάλ και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας με τα δικά του πρωτότυπα acts, ο Σάββας Πουμπουρας!

Και επειδή κάθε μεγάλο event χρειάζεται και το δικό του showman, δεν θα υπήρχε καλύτερος από τον μοναδικό, ανεπανάληπτο, με αστείρευτο χιούμορ, Φάνη Λαμπρόπουλο!

Με σκηνικό που θυμίζει Τσίρκο και είναι διακοσμημένο με μία τεράστια περιστρεφόμενη ρόδα Λούνα Παρκ, το Colour Day Festival έχει σκοπό όχι μόνο να σας διασκεδάσει, αλλά και να σας καθηλώσει με το εντυπωσιακό αυτό υπερθέαμα.

Για 5η συνεχή χρονιά η Αθήνα είναι έτοιμη να βαφτεί για δυο ολόκληρες μέρες με χρώμα και να ζήσει παραμυθένιες παιχνιδιάρικες μουσικές στιγμές, αυτή τη φορά κάνοντας… Join our Circus.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!