Bίσση και Ρέμος μαζί για τους πυρόπληκτους

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία για την για τους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στην ανατολική Αττική.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Βίσση και Ρέμος, συμμετέχουν στο #StandByGreece, τον Παγκύπριο Έρανο για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Οι δύο καλλιτέχνες, θα πάρουν μέρος στη συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνεται την Τρίτη, 31 Ιουλίου, από τις 5 το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope For Children CRC Policy Center, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα τα έσοδα των οποίων θα δοθούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγεί.

Πριν τη Βίσση και το Ρέμο θα τραγουδήσουν και οι: ⠀

17:00 – 18:00 Theo & Alex ⠀
18:00 – 19:00 OnTour ⠀
19:00 – 20:00 Cashiers (Band) ⠀
20:00 – 21:00 Neon Knights ⠀
21:00 – 22:00 The Boots ⠀
22:00 – 23:00 Fuse ⠀

Η πανμιντιακή εκδήλωση και εκστρατεία συλλογής χρημάτων για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά θα αρχίσει από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης, με το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ να δίνει το σύνθημα για την έναρξη ραδιομαραθωνίου. Στο στούντιο θα φιλοξενούνται τηλεοπτικοί παρουσιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων. Ταυτόχρονα, από τις 31/7 έως και τις 3/8, οι πολίτες μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους σε υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τραπέζης Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!