«Αυτοί που έφυγαν το 2013» στους 90,4 Fm (7/1)

Αύριο Τρίτη στις 7 το απόγευμα, ο Κώστας Μπαλαχούτης στην εκπομπή του στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στέκεται στους Πόλυ Πάνου, Άννα Χρυσάφη,  Νίκο Δημητράτο, Γιάννη…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Καλαμίτση, Φώτη Πολυμέρη, Νίκο Μαμαγκάκη, Νινή Ζαχά, Νίκο Μεϊμάρη, Ζωρζ Μουστακί, Γιώργο Περαντάκο και άλλους ανθρώπους του τραγουδιού που έφυγαν μέσα στο 2013 αλλά δε θα σβήσουν ποτέ από τη σκέψη μας και την καθημερινότητά μας αφού άφησαν για αμανάτια τραγούδια, στιγμές, ερμηνείες, δημιουργίες.

Η εκπομπή «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» μεταδίδεται κάθε Τρίτη, από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 fm και μέσα στο σύντομο σχετικά διάστημα της παρουσίας της στα ερτζιανά έχει καταφέρει να κάνει τη «διαφορά».

Ο συγγραφέας, μουσικός παραγωγός και διευθυντής του Ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης στήνει δεξιοτεχνικά ένα μελωδικό καμβά που ξεκινώντας από τον Πειραιά αγκαλιάζει όλη τη ελληνική επικράτεια. Ταυτόχρονα μας ταξιδεύει σε «λιμάνια» οικεία αλλά και μακρινά σε διάφορες γωνιές του πλανήτη της μουσικής και της «καρδιάς μας».

Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση kanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!