Αποσύρεται από τη Eurovision η Ουκρανία

(VIDEO) Το χάσαμε το κορμί… πατριώτη!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τραγουδίστρια «Maruv» δεν θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στο Τελ Αβίβ για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Οι Ουκρανοί δεν επέτρεψαν στην 27χρονη η Άννα Κορσούν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, να λάβει μέρος καθώς η ίδια δεν δέχτηκε να υπογράψει τους όρους του συμβολαίου.

Η «Maruv» είχε προγραμματίσει συναυλίες στην Ρωσία, κάτι που δεν δέχτηκε να ακυρώσει, και λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο χώρων… ήρθε το τέλος!

Όπως τονίζει η Ουκρανική ραδιοτηλεόραση:

«Η επιλογή μεταξύ των υποψηφίων του 2019 αποκάλυψε και τράβηξε την προσοχή του κοινού στα συστημικά προβλήματα της μουσικής βιομηχανίας στην Ουκρανία: οι καλλιτέχνες έχουν διασυνδέσεις με τη σόουμπιζ της επιτιθέμενης χώρας…Δεδομένης της υφιστάμενης κατάστασης των συνθηκών υπερβολικής πολιτικοποίησης της διαδικασίας επιλογής, το UA:PBC αποφάσισε να αρνηθεί να συμμετάσχει στην Eurovision 2019».

Από την άλλη, η «Maruv» έγραψε στο Facebook:

«Είμαι πολίτης της Ουκρανίας, πληρώνω φόρους και ειλικρινά αγαπώ την Ουκρανία. Αλλά δεν είμαι έτοιμη να μετατρέψω τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό σε προώθηση της πολιτικής μας. Είμαι μουσικός».

Να σημειωθεί πως το τραγούδι της «Maruv» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Siren Song» και το ιδιαίτερο video γνωρίζει «δόξες» στο YouTube.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!