Απονομή πλατινένιου δίσκου στο Δημήτρη Μπάση

Στο Hard Rock Café της οδού Φιλελλήνων, ο ερμηνευτής πήρε την «πλατίνα» του για το λαϊκότατο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

τριπλό Live  ενώ παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου του δίσκου,

Η Συννεφιά Περνάει Με Παρέα όπου τη μουσική υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ του Μπάση, παρά την μεγάλη του διάρκεια, δεν κουράζει τον ακροατή, καθώς η επιλογή των τραγουδιών και οι εναλλαγές του έχουν γίνει με τέχνη και μεράκι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ερμηνευτής: «Μέσα σε αυτό το cd βρίσκονται ηχογραφήσεις από εμφανίσεις στο Χάραμα, στο Cine Κεραμεικός αλλά και από την καλοκαιρινή μου περιοδεία το 2009. Μέσα στο cd είστε και εσείς, ακούγεται η φωνή σας. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο Μπάσης αναφέρθηκε και στη νέα του δουλειά: «Είναι μια ιδέα του Γιώργου Μακράκη, που δουλεύεται τρία χρόνια. Ο δίσκος ακροβατεί ανάμεσα στο λαϊκό και τα ροκ ηχοχρώματα. Ευχαριστώ θερμά το σπουδαίο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τη μουσική του, όλους τους στιχουργούς (Μάνο Ελευθερίου, Λίνα Δημοπούλου, Ισαάκ Σούση, Γιάννη Μαύρο, Πέγκυ Πολίτη, Κώστα Μπακούρη, Νικόλα Τσιλιβαράκο), τον Βαγγέλη Μαχαίρα που ενορχηστρωτικά «έδεσε» όλη τη δουλειά, τον καλό φίλο πια Δημήτρη Μητροπάνο και τον Γιάννη Κότσιρα για το τραγούδι Πόσο κοστίζει μια ζωή, όλους τους μουσικούς και συντελεστές που βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτού του cd , τη Γλυκερία και τη Γιώτα Νέγκα για τις δεύτερες φωνές. Τέλος, θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την εταιρία μου, τη Legend , που σε δύσκολες εποχές στηρίζει τη μουσική και συνεχίζει να κάνει καλές παραγωγές».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι : Δημήτρης Μητροπάνος, Μάνος Ελευθερίου, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώτα Νέγκα, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Στέλλα Κονιτοπούλου, Ηλίας Μπενέτος, Ηλίας Φιλίππου.


Φωτογραφίες
1.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τον Δημήτρη Μητροπάνο
2. Με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Στέλλα Κονιτοπούλου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!