Ακυκλοφόρητος Elvis απ’ την μαγική επιστροφή του το 1969

Δείτε το trailer με τις πολλαπλές εκδόσεις απ’ την τελευταία μεγάλη καλλιτεχνική στιγμή του Βασιλιά!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το 1969 ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή στην πορεία του Elvis Presley. Ο «Βασιλιάς» απέδειξε ξανά την κλάση και το σημαντικότερο πως δεν ήταν πλέον ένα καμένο χαρτί αλλά ένας άνθρωπος που η μουσική ήταν στο αίμα του και μπορούσε ακόμη να την υπηρετήσει με αξιώσεις και όχι σαν ανδρείκελο, που μόνος σκοπός του είναι να φέρνει χρήματα.

Ο Elvis επέστρεψε και στις ζωντανές παραστάσεις και στην ουσιαστική δισκογραφία κι είδε επιτέλους, μετά από 6 χρόνια, ένα τραγούδι του να καρφώνεται στο Νο1… Ήταν και η τελευταία του τεράστια δισκογραφική επιτυχία…

Το "Live 1969" γιορτάζει τα 50 χρόνια από τις 57 περίφημες εμφανίσεις του Βασιλιά στο International Hotel του Las Vegas σ εδιάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Το boxset με τα 11 CD περιέχει ακυκλοφόρητο υλικό και συνοδεύεται από booklet 52 σελίδων με φωτογραφίες, memorabilia κλπ. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου.

Την ίδια ακριβώς ημερομηνία θα βγει και ένα διπλό LP, το "Live Αt Τhe International Hotel, Las Vegas, NV August 26, 1969», με το μεταμεσονύκτιο show που έδωσε ο Presley, στο ξενοδοχείο.

Λίγο αργότερα στις 23 Αυγούστου, θα κυκλοφορήσει σε συμπαραγωγή των RCA και η Legacy, η συλλογή "American Sound 1969", με 90 ανέκδοτες ηχογραφήσεις από τα sessions του Elvis Presley στα American Sound Studio.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!