«Αγόρι μου, επιτέλους τραγουδάς Νικολόπουλο»

Η απρόοπτη γοητευτική συνεργασία δύο ξεχωριστών με αφορμή ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο κύκλος τραγουδιών «Τα Απρόοπτα» με το καλημέρα της κυκλοφορίας του απέσπασε εξαιρετικά σχόλια και κριτικές.

Το δημιουργικό δέσιμο, καταστάλαγμα της φιλίας και εκτίμησης, ανάμεσα στους δύο δημιουργούς, το συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο και τον Νίκο Αναγνωστάκη, απέφερε μεστούς καρπούς.

Την ομορφιά των τραγουδιών υπογράμμισαν καταλυτικά πηγαίοι ερμηνευτές και νεότεροι καλλιτέχνες που, οι περισσότεροι, για πρώτη φορά έσμιξαν με τον μουσικό κόσμο του μελωδού και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπο των λόγων των τραγουδιών.
IMG 1276 BRIGHT
Δεύτερο single του άλμπουμ και ενδεχομένως πιο «Απρόοπτη» συμμετοχή αυτή του Σταμάτη Κραουνάκη που ερμηνεύει το «Άσε με να σε σκέφτομαι».

Ένα τραγούδι που ξεχώρισε στις ραδιοσυχνότητες -και όχι μόνο- και που ο ερμηνευτής στηρίζει στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Κραουνάκης κυριολεκτικά λατρεύει τον Νικολόπουλο και θεωρεί ευτυχισμένη στιγμή της πορείας του το σμίξιμο μαζί του σε αυτό το γοητευτικό ζεϊμπέκικο.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του αναφέρει σχετικά:

«Ακολούθησα την έμπνευση του λατρεμένου μου συναδέλφου Χρήστου Νικολόπουλου. Έβαλα ψυχή να εκφράσω τα νοήματα του Νίκου. Χαίρομαι που αρέσει η παντρειά μας. Για μένα αυτά είναι δώρα της ζωής. Και η χαρά της συντεχνίας. Το πάθος είναι εσωτερική φλόγα. Αυτό κάθε παίχτης το βρίσκει μόνος του. Οι πολύ μεγάλοι τον ξέρουν το δρόμο. Οι νεώτεροι μόλις περάσει η πρεμούρα της φιγούρας θα τον βρουν κι αυτοί».
62b9f103 5745 488d 8bbe 6f30d3d726aa
Ανάλογα αισθήματα θαυμασμού, τρέφει και ο Νικολόπουλος για τον Κραουνάκη. Σε συνέντευξή του, δηλώνει, με τη σειρά του:

«Θα σταθώ στον Κραουνάκη τον οποίο παραδέχομαι σαν συνθέτη αλλά και στιχουργό, έχει γράψει ξεχωριστά και διαχρονικά δημιουργήματα. Ο Σταμάτης ήρθε στο στούντιο λέγοντάς μου: Ξέρεις τι μου είπε η μάνα μου; Χαμογέλασα κι εκείνος συνέχισε: Επιτέλους αγόρι μου, θα τραγουδήσεις Νικολόπουλο!»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!